Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
До кои играчи било жити се? Јанкулоски како дете изреагира при првиот гол на Вучиниќ, истото цело време се дешаваше со цела одбрана на Милан.Одбраната ви е пропадната, затоа и примате безвезни голови.Анчелоти единственото што може го направи е да купи уште еден добар централен и барем еден добар бек, тоа кај него е минус од моја страна.
А незнам што сте запнале за Роналдињо кога оваа утакмица ептен слабо изигра, плус ептен Кака сега оди десно т.е. игра за негова нестандардна позиција поради него.
Одбрана имате слаба другар одбрана...
ABe brat j...... odbranata koga utepaniot trener ja izvadi dobitnata kombinacija a pocnaa da igraa t kako sto treba odma go izvadi,posle i odbrana i sve a togas jankulovski ne ni trebase da bide tamu trebse da bide gosp.favali i jankulovski ne e stoper na 1-2metri da gi dopira taa pozicija e na centar for :D:D.:toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ABe brat j...... odbranata koga utepaniot trener ja izvadi dobitnata kombinacija a pocnaa da igraa t kako sto treba odma go izvadi,posle i odbrana i sve a togas jankulovski ne ni trebase da bide tamu trebse da bide gosp.favali i jankulovski ne e stoper na 1-2metri da gi dopira taa pozicija e na centar for :D:D.:toe:
Па како и да е Јанкулоски треба барем малку поасолно да изреагира.А што, која беше добитната комбинација што Анчелоти ја пореметил?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па како и да е Јанкулоски треба барем малку поасолно да изреагира.А што, која беше добитната комбинација што Анчелоти ја пореметил?
Jaja o druze roni trcase napred nazad secese se trudese sto napravi koga izleze roni 2min posle?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Пичка, многу рано се повлекува...
Тоа може да го стори во 80-85 минута како повеќето а не на почетокот на 70та.
Не личи тим како Милан да се брани особено не така рано, што дека го извади Рони случајно Амбросини дан го сочува резултатот.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Jaja o druze roni trcase napred nazad secese se trudese sto napravi koga izleze roni 2min posle?
Полека без возбуди :)

Не личи тим како Милан да се брани особено не така рано, што дека го извади Рони случајно Амбросини дан го сочува резултатот.
Е тоа да, ама го знаете менталитетот на Рома, во стање се да се испокршат само да ти даат гол.Анчелоти мислеше да се затвори после 1-2 и го стави Амброзини, ама не сваќа дека одбраната е за нигде.И убаво направи што го тргна Роналдињо, и онака го кочи Кака.Анчелоти се надеваше на полуконтри зашто Кака и Пато се брзи и опасни...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Е тоа да, ама го знаете менталитетот на Рома, во стање се да се испокршат само да ти даат гол.Анчелоти мислеше да се затвори после 1-2 и го стави Амброзини, ама не сваќа дека одбраната е за нигде.И убаво направи што го тргна Роналдињо, и онака го кочи Кака.Анчелоти се надеваше на полуконтри зашто Кака и Пато се брзи и опасни...[/quote]

E vidovme kolku bea brzi :) nisto ne napravija.Kako ne go zedovme Murinho ce gazevme sve sega.Toj so inter sto pravi a kamo li so milan.:helou::helou:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
E vidovme kolku bea brzi :) nisto ne napravija.Kako ne go zedovme Murinho ce gazevme sve sega.Toj so inter sto pravi a kamo li so milan.:helou::helou:
Па откако прими гол му се рушија плановите на Анчелоти.Хехе сакаш да кажеш дека Милан има појак состав од Интер? :)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
За ова си апсолутно во право:pipi:Ианку криво ми е што заврши нерешено, искрено се надевав а и очекував победа, но што е тука е.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Одбрана не слаба,туку КРШ! И мислам дека треба да се проба со Дида.Вториот гол сигурно можеше да се одбрани!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ама као за баксуз..Водиме,Анче праи измена и примаме гол! Редовно! Само што сеа не беше Емерсон!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom