Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Кој трофеј извини вака?зашо така зборуваш јас се надевам на трофеј оваа сезона
Кој трофеј извини вака?зашо така зборуваш јас се надевам на трофеј оваа сезона
било кој лш,скудетото,куп на италијаКој трофеј извини вака?
Викаш по 4ти (мислам не сум сигурен)пат да освоите титула во куп па може ај чим го нема милан ќе ве подржуваме вас само не овие од проклетото соседство:smir:било кој лш,скудетото,куп на италија
Надежта последна умира али вие нема да дочекате ништо сезонава. Куп на Италија? Скудето? ЛШ? :pos2: X 10.било кој лш,скудетото,куп на италија
абе тие од вашето соседство ништо да не освојатВикаш по 4ти (мислам не сум сигурен)пат да освоите титула во куп па може ај чим го нема милан ќе ве подржуваме вас само не овие од проклетото соседство:smir:
да да надежта последна умира не се смеј:nenene:Надежта последна умира али вие нема да дочекате ништо сезонава. Куп на Италија? Скудето? :pos2:ЛШ? :pos2: X 10.
Ова за скудетото ти е преоптимистички ама браво барем спортски се надевашбило кој лш,скудетото,куп на италија
Ништо и НИКОГАШ!!!абе тие од вашето соседство ништо да не освојат
хехе касниш ние више констатиравме дека и трофеите ни се во опасност зашто се ретки во сосеството а знаеш што се би направиле за него ама тоа е :helou:Италијанската мафија проработи а?
Погледнете овде
Едит: Сеа видов дека ја има веста назад, се извинувам.
Партали ке ги напрајме брат иако не сакав баш Бекам да влезит ама ај можи ке помогнит.. А патем да прашам напат ке е Бекам??Со Хамбургер се надевам дека ќе доби шанса Бекам заедно со Тиаго Силва и дека нема да се повреди некој играч оти сме невидени малери
Не бе одбрана игра, од кај он напад...Партали ке ги напрајме брат иако не сакав баш Бекам да влезит ама ај можи ке помогнит.. А патем да прашам напат ке е Бекам??
неам појма зато прашав.. :smir:Не бе одбрана игра, од кај он напад...
цц не е одбрана , да не те лаже:pos2:неам појма зато прашав.. :smir:
Еве ти тимот разгледај кој каде игра, и почни да гледаш фудбалнеам појма зато прашав.. :smir:
не криши филм.цц не е одбрана , да не те лаже:pos2: