Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 8.443
искрајно? па сега поисе ми е зал за милан уште една сезона без титула ли:uvo:pa neli te faka zal i sega:pos2:
искрајно? па сега поисе ми е зал за милан уште една сезона без титула ли:uvo:pa neli te faka zal i sega:pos2:
Ааааа мораме да тепаме на 6-ти!!! Се зафркавам...Може нека ги проба Бекс и Тиаго Силва,као тренинг нешто.Никој нема да ризикува да се повреди,иако годинава баш немаме среќа со повредите и некако излегуваат од ништо...Следна утакмица:
HamburgerVSMILAN
Friendly Match (06.01.2009)
Address: Exiles Rugby Ground Dubai
"The Sevens Stadium Dubai"
Capacity: 24000
Да се размрдаат играчите, само да не се повреди некој...
Нека ги става во вакви натпревари младите, не се знае кога ќе притребаат
За овој не верувам дека е играч на Милан дур не видам на официјалната.Ааааа мораме да тепаме на 6-ти!!! Се зафркавам...Може нека ги проба Бекс и Тиаго Силва,као тренинг нешто.Никој нема да ризикува да се повреди,иако годинава баш немаме среќа со повредите и некако излегуваат од ништо...
Сигурно е за него, Анчелоти на овжфицијаланта имаше изјавено "Милан направи одлична инвестивија со неговиот трансфер"(така нешто имаше изјавено.)За овој не верувам дека е играч на Милан дур не видам на официјалната.
Албертаци можеби и е најголем талент на Италија во одбранатаОк ватевер. Може уште нема на официјална ама веќе е сигурно.
Туку ај дур трае паузата да прокоментираме за младите надежи на Милан.
Еден од нив е ALBERTAZZI Michelangelo одбранбен играч кој игра за младинската репрезентација на Италија.
Друг е FURLAN Federico, најдобриот стрелец низ младинските категории.
Дармиан го знаеме одамна и секако ке биде во иднина важен играч. Родни Страсер - црнчето ми изгледа интересно. Роден во Сиера Леоне регистриран како играч во офанзивата од средниот ред, позиција која не ја играше баш во последните моменти со Удинезе.
Јас не веррувам дека се до толку луди да даваат такви изјави,ако Силва уште не е играч на Милан. Ама и ме чуди тоа што досега немаме прочитано ништо на официјалната...Сигурно е за него, Анчелоти на овжфицијаланта имаше изјавено "Милан направи одлична инвестивија со неговиот трансфер"(така нешто имаше изјавено.)
мош ке освоите нешо барем куп на уефа навивам за италијанските екипи во купот на уефаискрајно? па сега поисе ми е зал за милан уште една сезона без титула ли:uvo:
Најде кој да теши...мош ке освоите нешо барем куп на уефа навивам за италијанските екипи во купот на уефа
зашо така зборуваш јас се надевам на трофеј оваа сезонаНајде кој да теши...
Абе брат,глеј си таму работата ние оваа година колку толку во трка сме за нешто вие за ништо не сте конкуренти