Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Јанкуловски во тим на полусезоната во Сериа А според гоал

и си засслужи со игрите што ги прикажа, нека продолжи вака и втората полусезона.
Абе ајде пола интер го анбројале камбјасо кордоба тоа ли се играчи бе цццц како не беше здрав неста ќе пишуваше формација 1-5-5 (неста сасм во одбрана:pos2:)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе ајде пола интер го анбројале камбјасо кордоба тоа ли се играчи бе цццц како не беше здрав неста ќе пишуваше формација 1-5-5 (неста сасм во одбрана:pos2:)
Абе не заебавај,Камбијасо е ѕвер :wink:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Па кој ке ги земе нив бе гревче ? Барем за таа плата никој и нигде.

Немој гревче бе теле едно глеј си работа таму...со се аватарот со тоа педерчето ај гитла

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Абе зошто..јас мислам дека може некој час да им даат како се земаат титули! Од ист град сме,би се сожалиле! :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па кој ке ги земе нив бе гревче ? Барем за таа плата никој и нигде.
За Малдини нема потреба да го зима никој и така ке се пензионира.Е сега за играчи како Гатузо и Кака можете само да сонувате такви да играат во Мадрид.Колку пари бе брате дававте за Кака?:)
Овој Диара сто посто е подобар од Гатузо,ма дај не ме смеј.
Реал да ги имаше Кака и Гатузо сигурно ке беше пред Барса во првенството.

F

fantomX

Гостин
За Малдини нема потреба да го зима никој и така ке се пензионира.Е сега за играчи како Гатузо и Кака можете само да сонувате такви да играат во Мадрид.Колку пари бе брате дававте за Кака?:)
За Гатузо не се сложувам, апсолутно е непотребен за Реал. Кака можи.
А за ова болдираново, ама апсолутно не си во право. Реал да имаше салам доктори можеше да биди прв пред Барса (и за тогаш не сум сигурен, ама би имал драстично поголеми шанси).

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
А вие бидеќи ги имате сте пред Интер така?? Мала шала:wink::wink: Сепак се знае реномето на Кака и Гатузо и нивните квалитети.. Милан без ниве тешко игра, а кога се во тимот, цел тим е сменет за 360степени.. :helou:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
За Гатузо не се сложувам, апсолутно е непотребен за Реал. Кака можи.
А за ова болдираново, ама апсолутно не си во право. Реал да имаше салам доктори можеше да биди прв пред Барса (и за тогаш не сум сигурен, ама би имал драстично поголеми шанси).
Гатузо е непотребен во Реал?Диара зашто го купија бе бате?Им треба разбивач.Кака не да може,бараат очајно некаква замена со послабо име од Кака али тешко им иде тоа.И да беа докторите како што треба со Гаго и компанија такви играчи неможе да ја достигне Барса!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom