Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гатузо направе 3-4 асистенции, и толку од неговото учество во нападот. Дефанзивно неможе да се споредува со било кој друг мидфилдер. Некако и двајцата го заменува Пирло. Сеа со шутот и дриблингот не му се најдобра страна на Гатузо...во секој случај се разбираме, да не го тупам сеа.
Ќе видиме сега со Пирло назад и со фит Амброзини кој како ќе игра (сепак ако играме само со еден напаѓач Амбро е незаменлив....времето ќе покаже.

Гатузо направе 3-4 асистенции, и толку од неговото учество во нападот. Дефанзивно неможе да се споредува со било кој друг мидфилдер. Некако и двајцата го заменува Пирло. Сеа со шутот и дриблингот не му се најдобра страна на Гатузо...во секој случај се разбираме, да не го тупам сеа.
Ќе видиме сега со Пирло назад и со фит Амброзини кој како ќе игра (сепак ако играме само со еден напаѓач Амбро е незаменлив....времето ќе покаже.

Па тоа зборам,Гатузо направи 3-4 асистенции или во превод со тоа реши 2-3 утакмици,со оглед на тоа дека победувавме најчесто со 1-0,со тесен резултат. А Сидорф што играше на местото на Пирло не направи ниедна асистенција...затоа прашав што добиваме моментално од Сидорф?

Незнам али повеќето фудбалски аналитичари го прогласија Гатузо како најдобар играч на Милан сезонава и направија споредба како Роналдињо во Барса во најдобрите времиња. Мислам дека Гатузо е многу важна алка за Милан и тешко некој да го исфрли. Но кога ке видиме сите сакаат Рони, Сидорф, Кака, Гатузо, Пирло, Амброзини да играат а секако неможе сите овие во еден тим да играат. Мислам дека е време некој поштено да биде продаден барем на крај на сезоната.
- Мој кандидат за продажба е Сидорф.

Абе сеа ако гледаш така и Кака и Јанкулоски ненаправија ништо последниве неколку натпревари.....што не значи дека треба да седат на клупа, нели:smir:.

Абе сеа ако гледаш така и Кака и Јанкулоски ненаправија ништо последниве неколку натпревари.....што не значи дека треба да седат на клупа, нели:smir:.

многу добро се приметува отсуството на Кака кога Милан игра.... тоа лесно можеше да се примети на многу натпревари изминативе месеци, значи во каква и форма да е Кака, тој со самата појава му дава сила на Милан, чудно е но лошата форма на Кака може да биде и одлична на некој послаб играч, може тоа е најдобро објасние за тоа колку е важен Кака па дури и во слаба форма кога е

многу добро се приметува отсуството на Кака кога Милан игра.... тоа лесно можеше да се примети на многу натпревари изминативе месеци, значи во каква и форма да е Кака, тој со самата појава му дава сила на Милан, чудно е но лошата форма на Кака може да биде и одлична на некој послаб играч, може тоа е најдобро објасние за тоа колку е важен Кака па дури и во слаба форма кога е
Јасно ми е мене тоа не се секирај.
Горе доле исто е и со Сидорф, само што сега ги имаме Рони и Фламини и нема да се приметува толку одсуството на Сидорф. Не го правам јас Сидорф сега незаменлив или што ти ја знам, ама да се рече дека немаме корист од него е....малце несериозно.

Јасно ми е мене тоа не се секирај.
Горе доле исто е и со Сидорф, само што сега ги имаме Рони и Фламини и нема да се приметува толку одсуството на Сидорф. Не го правам јас Сидорф сега незаменлив или што ти ја знам, ама да се рече дека немаме корист од него е....малце несериозно.

Па тогаш кажи ми ја користа,јас кажав зошто мислам дека не треба да игра,поточно не треба да се форсира толку...

Јас не можам да повервам како можи да не ја воочи некој големината на Сидорф. Незнам како го доживувате еден фудбалски натпревар јас, како клоцање на топка најверојатно.

Јас не можам да повервам како можи да не ја воочи некој големината на Сидорф. Незнам како го доживувате еден фудбалски натпревар јас, како клоцање на топка најверојатно.

Види,како навивач на Милан,сакам Милан да победува и да има добра игра,и Сидорф сум го почитувал и го почитувам,ама последниве 2 сезони не ја гледам неговата улога... И ај ве молам дочарај те ми ја неговата улога сега во екипата?

Види,како навивач на Милан,сакам Милан да победува и да има добра игра,и Сидорф сум го почитувал и го почитувам,ама последниве 2 сезони не ја гледам неговата улога... И ај ве молам дочарај те ми ја неговата улога сега во екипата?

Епа незнам за тебе, ама ФИФА ја препозна неговата улога и случајно беше

• UEFA Champions League Best Midfielder: 2006-07
  • FIFA World Cup Silver Ball: 2007
  • UEFA Team of the Year: 2007
ама јас сепак мислам дека ти подобро ги познаваш работите.

Епа незнам за тебе, ама ФИФА ја препозна неговата улога и случајно беше

• UEFA Champions League Best Midfielder: 2006-07 ?
  • FIFA World Cup Silver Ball: 2007
  • UEFA Team of the Year: 2007
ама јас сепак мислам дека ти подобро ги познаваш работите.

Извини ако те вратам малце поназад во моите постови...Јас реков дека сум го почитувал и го почитувам Сидорф,ама кажи ми ја улогата на пример оваа сезона? или минатата?

Лани Сидорф беше главен играч во Милан.
Годинава игра солидно,една или две утакмици потфрли како и останатиот дел од Милан.Едноставно човекот има нешто што другите го немаат.Перфектен шут,дриблинг 1 на 1,градење на топка,асистенции.Што повеќе сакате од еден играч од средината?

а бе сеедорф спорет мене е еден од топ 5 играчи во светот незнам сашто толку прашина околу нековите квалитети кога цела европа знае за него па ретко има играч со 3 шапмионски титули во европа и тоа со разни тима па ја не гледам некоја слаба страна кај него техника како никој во милан шут да па не знам сто треба да има еден добар играч :helou:

Сидорф ви е супер играч,креативен е и дава добри пасови,по мене добро игра

Има објавено Анџелоти кои се повикани за утрешниот дуел ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom