Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не оти ме праша миланез кој други тимови заебаа
па одговорив
Ај ај до кога ќе се тешиме со вакви постови..
И кој ги сметаш за гигантски тимови ? Интер, Рома, Фиорентина не кикснаа само Јувентус киксна други гигантски тимови нема... Лацио ? хмм...
Збориме за сериа а, што не боли курац за Барса, МанУ итн...

требаше да си го земеме Ферари што отиде во Џенова,за безпари можеше.Ке ја туркаше сезонава топ игра за Џенова!

абе миланез ми кажа да набројам кој други тимови

еве ги набројав

не го напињајте сите оти прво прочитајте шо пишав друго па после...
Ти напиша екипи од други лиги. Од Serie A само Јуве изгуби.

Значи и Мирослав Вајс да го земеме ке одигра подобро од копилено Чеченско!

torino the best fuck the rest( Мр.Позитив ми кажа да кажам дека он тоа го мисли)

Збориме за сериа а, што не боли курац за Барса, МанУ итн...

а иначе ти пиша тимови од серија а

ама не кажа дека и ја треба да пишам

а кога праша кој други гигатски тимови

ја пишав од цела европа
познати

и истотака шо се на табела 1-2 као нас

Шо ми реплицираш на пола реченица бе сине, друга ми е поентата. Бонера е санкциониран за никаков фаул исто како и тој шо потенцијален гол спречува. Сто жолти доделва за куро, Малдини заслужи жолт пример и овој од Торино.

И за Кака незнам шо си изненаден, не гледаш дека масакр го прат на секој чекор го фаулират. Исфрустриран е максимално, можи во секој моменат да јади повреда заради некој ропак шо расклоцава цел натпревар. А и ако изнуди пенал или слободен, ќе биди во полза на тимот, то је знак за зрелост иако незрело изгледа и знак за курогоболизам за другите шо мислат исто така добар знак.

Поентата ми беше дека не беше стартот за црвен, како што ги викаат '' тактички '' фаули, иначе Кака ти е како К.Роналдо, на еден меч мора да падне по еден старт за кинење на лигамент, таков тип на играчи се, јас ги оправудвам нивните симулирани падови кои некогаш се користат како заштита од посериозен старт и повреди .

И гледам ги критикуваш судиите, па кога си изгледал добро судење во Италија, прееска уклучувам случајно Лацио го начекувам коментаторот вика :'' И судијата досудива пенал, не беше стартот за пенал но компензира за онаа негова одлука од првиот дел '' .
Во Италија и технологија да воведат за судииве, и таа ке биде багувана . :toe:

требаше да си го земеме Ферари што отиде во Џенова,за безпари можеше.Ке ја туркаше сезонава топ игра за Џенова!
Многу работи требаше ама не се случија...
а иначе ти пиша тимови од серија а

ама не кажа дека и ја треба да пишам

а кога праша кој други гигатски тимови

ја пишав од цела европа
познати

и истотака шо се на табела 1-2 као нас
лол :pos:

Само лол за Позитивниот. Инаку судењето порано често беше во наша корист, ама во последно време не не' сакаат (-пеналот со Киево).

Па тоа и јас викам.... Мораше да се сврти работата!
Одбраната денеска беше лом....само Бонера изигра како што треба и беше на ниво.Другите беа лом...

Ви текнува на Стам и Неста коа играа? Тогаш одбраната ни беше на ниво сега сме далеку од тоа незнам како не приметуваат овие од Милан и Анчелоти исто:toe: Само одбрната ни е проблем средниот ред ни е одличен ако не и најдобар во серија а

според гоал:

Abbiati: 6.0
Jankulovski 6.0
Maldini: 6.0
Kaladze: 4.0
Bonera: 6.0
Gattuso: 7.5
Pirlo: 6.0
Seedorf: 7.0
Kaka: 6.0

Ronaldinho: 7.5
Pato: 8.0

SUBS:
Emerson (73”) 6.0,
Shevchenko (79”) 6.0

Каладзе најслаб - реално
А за Пато не сум сигурен многу дека заслужува толкава оцена...

според гоал:

Abbiati: 6.0
Jankulovski 6.0
Maldini: 6.0
Kaladze: 4.0
Bonera: 6.0
Gattuso: 7.5
Pirlo: 6.0
Seedorf: 7.0
Kaka: 6.0

Ronaldinho: 7.5
Pato: 8.0

SUBS:
Emerson (73”) 6.0,
Shevchenko (79”) 6.0

Каладзе најслаб - реално
А за Пато не сум сигурен многу дека заслужува толкава оцена...

Јас не сум ни за Гатузо....тој ја продаде топката коа ни го дадоа првиот гол,поточно не расчисти као што треба... после со неколку старта се извади,ама голот си остана...

И Гатузо е човек и тој може да згреши,не треба да му се замерува за една грешка.Никој не е безгрешен.

Зашто Фламини не го играше денес?Мислам дека он боље ке беше него Емерсон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom