Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не зборам за последниот напад кога доби жолт,тоа е ситуација која се оправдува да паднеш,секој нормален паѓа на таа.
Зборам за едни други на прв поглед несериозни ситуации кај што рипа ко ранет за џабе.На крај краева нема што да глуми,не го личи тоа Кака е величина фубалска бе човек,кога порано он паѓал на ситен контакт па земал топка во раце па се виткал па шо ти знам како секој обичен Италијански курождер од селски клуб.
Имаше време кога на грб носеше по двајца играчи и трет за дрес го влече и не се дава ора напред.
Има сменето скроз приод кон игра тоа приметив.Дали ради Роналдињо паѓа во сенка некако или не знам што ама мораше денес да биде поагилен..
Дечкото самиот изјави пред 1 недела дека е во ужасна форма, дури и самиот си знае он само Карлито моронот незнае.
Каладзе може да се утепа после утакмицава....секоја недела стандард ми се постовите дека е дрво и слично

Добар натпревар за гледање нема што . Штета само што изиграа нерешено "нашите" :nesum:Доминација во најголем дел од натпреварот , скоро сите играчи беа на висина на задачата , освен Каладзе (при примањето на голот токму тој го чуваше Stelone , а и пенал "направи") !
Здравје , има време до крај , само вака да се продолжи со играта !
П.С И не можам да го слушам повеќе Бранко Илиевски како "коментира" против Милан . Дебил невиден бе , како само се ситеше кога Милан ги прими головите !

АМАТЕРИ, ова беа класични аматери
Киксови со Торино, Лече, пораз од Болоња на домашен.... да бидам реален дерби добиено од офсајд!
Нешто тука смрди!
Шта то причаш...
Ај не зезај чист си беше голот, можеше да кажеш 3 бода со Киево незаслужено

Добар натпревар за гледање нема што . Штета само што изиграа нерешено "нашите" :nesum:Доминација во најголем дел од натпреварот , скоро сите играчи беа на висина на задачата , освен Каладзе (при примањето на голот токму тој го чуваше Stelone , а и пенал "направи") !
Здравје , има време до крај , само вака да се продолжи со играта !
П.С И не можам да го слушам повеќе Бранко Илиевски како "коментира" против Милан . Дебил невиден бе , како само се ситеше кога Милан ги прими головите !
i toj e peder be :drk: na inter! nema natprevar na telma sto go sudi on a inter da ne gi spomne 2-3 pati

Значи го правевме муабетот и тогаш...иди отвори ЈуТјуб и види убаво. Кака е цело стапало пред одбраната. Малку е ама пак е офсајд

Анчелоти почна многу да ме нервира:uvo: уште со изјавите дека сакал да ја тренира Рома или Брегот на слоновата коска па поарно нека си замини.Одличен тренер е но некако почна да ја отупва играта

Ај ај до кога ќе се тешиме со вакви постови..
И кој ги сметаш за гигантски тимови ? Интер, Рома, Фиорентина не кикснаа само Јувентус киксна други гигантски тимови нема... Лацио ? хмм...

барселона
лацио
челзи
манчестер
арсенал
јуве
ливерпул
валенсија
лион

сите тие изгираа нерешено или изгубија

барселона
лацио
челзи
манчестер
арсенал
јуве
ливерпул
валенсија
лион

А што ке боли мене кур за нив? Јас глеам МИлан како игра а они играат миФкарски!!!!

Ако го барате виновникот за головите еве ви го:

12274758851202304159FOTO10.JPG

Колку што е добар толку е и штетен, иако второто повеќе му одговара според играта што ја игра, ама тоа е ќе го гледаме сезонава во одбраната на Милан.

барселона
лацио
челзи
манчестер
арсенал
јуве
ливерпул
валенсија
лион

а каква врска имаат екипите од другите лиги со милан ?

барселона
лацио
челзи
манчестер
арсенал
јуве
ливерпул
валенсија
лион

Нас не не интересираат другите лиги,Милан го интересира само Интер,главниот конкурент за титулата

Морав да ти удрам една котра тука, за остатокот од текстот се согласувам . Минатата сезона со Фиорентина кога Муту одеше во контра, Неста направи прекршок зад грб, нормално се бараше црвен картон а беше досуден жолт. На форумов влеговме во дискусија за истото и ти кажа дека Неста му потенцираше на судијата дека не бил последен човек во одбраната за да не добие црвен, демек такви биле правилата .
Така да, оправдан беше жолтиот за играчот на Торино, неоправдан беше потегот на Фарина за недосудување пенал и продолжување од само 2 минути на толку замени .

А и за муабетот со Анчелоти, Росина ги уништи по левата страна ( и пеналот и голот преку него паднаа ), требаше од тактички план тука нешто да се превземе уште пред почетокот на мечот, се знае Торино како игра и преку кого игра во 90 % од акциите .

Шо ми реплицираш на пола реченица бе сине, друга ми е поентата. Бонера е санкциониран за никаков фаул исто како и тој шо потенцијален гол спречува. Сто жолти доделва за куро, Малдини заслужи жолт пример и овој од Торино.

И за Кака незнам шо си изненаден, не гледаш дека масакр го прат на секој чекор го фаулират. Исфрустриран е максимално, можи во секој моменат да јади повреда заради некој ропак шо расклоцава цел натпревар. А и ако изнуди пенал или слободен, ќе биди во полза на тимот, то је знак за зрелост иако незрело изгледа и знак за курогоболизам за другите шо мислат исто така добар знак.

Ако го барате виновникот за головите еве ви го:

12274758851202304159FOTO10.JPG

Колку што е добар толку е и штетен, иако второто повеќе му одговара според играта која што игра, ама тоа е ќе го гледаме сезонава во одбраната на Милан.

Tака е овој веќе неможам да го гледам ич не ми е сигурен...а па овој Галијани толку ли е глуп да не купи некој одбрана звер Сантакроче,Запата и ред други цепаме исто ко лани во одбранава а тоа може мн да ни се одрази

не оти ме праша миланез кој други тимови заебаа
па одговорив

барселона
лацио
челзи
манчестер
арсенал
јуве
ливерпул
валенсија
лион

Кој фактор се тие за Милан. Исто ти е тоа како да кажеш дека Boston тепал.

Кој фактор се тие за Милан. Исто ти е тоа како да кажеш дека Boston тепал.

абе миланез ми кажа да набројам кој други тимови

еве ги набројав

не го напињајте сите оти прво прочитајте шо пишав друго па после...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom