Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реално немавне среќа а богами и Бориело имаше прекрасни шанси а не ги искористи тоа е факт така да секој има некогаш среќа така и во оваа утакмица имаше Лече гледајте да не се повторуваат вакви киксови а за еден мака немаме :)

некако многу ми беше bwin утакмицава хаха (ме сваќате што зборам) ама ајде ќе биде подобро и се надевам дека счедната утакмица ќе стартуваме со пато!

:) Не беше bwin туку среќата се врти...мораше да осетиме каков е голот во 90 минута во обратна насока! Ама ова против Милан многу ретко се дешава.Сигурно веќе никогаш сезонава..
Е сеа дававме голови на крај...примивме на крај.... Сеа ќе си оди као што треба,малце полесно ќе победуваме и така! :)

Мора да се сме задоволни играта ни е мн подобрена од лани има течност во акциите се само фали малку повеќе реализација за да неаме проблеми со вакви селски екипи како Лече:toe: И Карло малце повеќе гз да има коа играме со тиња екипи да пушта по два шпица!!!

Мора да се сме задоволни играта ни е мн подобрена од лани има течност во акциите се само фали малку повеќе реализација за да неаме проблеми со вакви селски екипи како Лече:toe: И Карло малце повеќе гз да има коа играме со тиња екипи да пушта по два шпица!!!

Тој би имал гз ако одбраната би ни била многу јака...А оваа сезона за сега имаме проблеми со одбраната,де некој се повредува,де киксови прават,така да ако игра со два шпица,и коа би играле Кака и Дињо зад нив,би останале двајца во среден ред и четворица одбрана!Тие четворица би требало да бидат непобедливи.

Па со моменталнава одбрана никој не би играл со толку офанзивна формација. Во Италија може секој секому гол да дае!

ама и што мерак ми е што пола ве заеба на спортска:pos:
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Неможе Пато да игра прв состав разберете,нас ни треба робусен напаѓач како Бориело да прави простор за Кака и Роналдињо а истото и тие за него со прецизни додавања.Пато е премногу ситен за таму
Ама треба да ги играме заедно Пато и Бориело...

ова се сите до сеа изиграни победени и изгубени
Мilan-Bolonja = 1:2
Milan -Genoa = 0:2
Milan –Lazio = 4:1
Milan- Redzina = 2:1
Milan-Inter = 1-0
Milan-Kaljari= 0-0
Milan – Sampdoria =3-0
Milan – Atalanta = 1-0
Milan – Siena = 2-1
Milan – Napoli = 1-0
Milan - Lece = 1-1
и uefa cup
Milan - FC Zurich 3-1
Milan- Fc Zurich 1-0
Milan - Heerenveen 3-1
Milan - Braga 1-0

а имавме 6 победи у ред
А сега имаме 7 натпревари без пораз:zver:

Јас се изнервирав максимално
Пато треба да биде стартер заедно со Бориело во нападот
Кака ме разочара

Ако не е Рони не знам шо ќе праиме:jaj:

Јас се изнервирав максимално
Пато треба да биде стартер заедно со Бориело во нападот
Кака ме разочара
Ако не е Рони не знам шо ќе праиме:jaj:

Е што требаше уште да направи, даваше се од себе местеше колку можеше ама кога не иде не иде, Бориело не сјеба - Лече направи бункер од 8 играчи и добро е и голот што го дадовме.

Ок све,ама некој вчера тука го направи Роналдињо дека не играл добро па човекот се труди колку може полека и ќе се врати во врвна форма он и така дава голови и кога не е...Каква топка му даде на Бориело на тацна на било кој од нас да беше во таа ситуација ќе погодеше!!!

Ronnie-1.png

Роналдињо додавањата му се извонредни али му фали тоа што го красеше во Барса. Неговите пробиви и луцидни дриблинзи. Дали ке се врати на тоа ниво во Милан не знам....

А сега имаме 7 натпревари без пораз:zver:

6 победи имавме у ред

а не сме поразени веке 13 игри у уефа и серија А

последен пат кога изгубивме беше у септември у почетните две кола

Роналдињо додавањата му се извонредни али му фали тоа што го красеше во Барса. Неговите пробиви и луцидни дриблинзи. Дали ке се врати на тоа ниво во Милан не знам....

За пробиви и луцидни потези тешко е во серија А:toe: Пола од тимовите против Милан играат со 9 души во одбрана и нема простор за дриблинзи. Фаќа топка и одма му се лепат 2-3 како муви на гомно:baeh:..Слобода имаше во Барса, каде што во Шпанската Примера дивизион се игра поофанзивен фудбал . Ако отиде на пример да игра во Холандија секој натпревар ќе крши коски.
Додека во Сериа А е подруго , може да го сјебат како Л.Н.Де Лима Роналдо.

П.С Верувај, ќе се врати на тоа ниво но против некои отворени екипи.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom