Косово - изрешетано од проектилите на НАТО-агресорите на чело со САД

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Da zivee Makedonija... Na Makedoncite, Albancite... I drugite...
Темава нема врска со Албанци и Македонци.
Околу радијацијата во Косово и Србија како резултат на бомбардирањето и те како има последици. Земи побарај податоци малку па после коментирај.

Ja kolku shto znam, shmukot ne e psiholog, psihijatar i aktiven deec vo reshavanje na psihicko-mentalnite problemi na edinkata vo univerzumot...

Inaku da, lazat srbite, kako shto lazea deka ja demistificiraa tajnata za steltot, isto kako so maketite, isto kako so se... Ne znam kako ne im e maka... Ama aj, koj gubi ima pravo da halucinira... Isto i KONJOT anticki...

se duri ima jaglen nikoj nema da go zaboravi ni srbite ni anglicanite ni amerikancite toa e toa

Ja kolku shto znam, shmukot ne e psiholog, psihijatar i aktiven deec vo reshavanje na psihicko-mentalnite problemi na edinkata vo univerzumot...

Inaku da, lazat srbite, kako shto lazea deka ja demistificiraa tajnata za steltot, isto kako so maketite, isto kako so se... Ne znam kako ne im e maka... Ama aj, koj gubi ima pravo da halucinira... Isto i KONJOT anticki...

Shteta e shto tolku te 'peche'. Nema prostor za diskusija... Mora da e lichno?:toe:

Дете замараш,мрш у школу

Pecelo nepecelo, srbite neka cicaat sega... Im stoi, korenja ke im pushti sega... Kosova Republik... Za nekoja godina Konfederacija so Albanija...
Sledeci shto e?
Da ne jadete po mnogu... Toa e!

Следечо е...
ќе се родат деца со 3 очи и 5 раце

Косово ќе биде земја на мутанти, и многу научници ќе се интересираат да го проучуваат овој феномен:pusk:

Не се криви само американците,туку и германците и турците се криви, затоа што и тие бомбардираја...

Normlano deka bombardiraja,taka da ne praeja, sega srbite posle Kosovo i vo Makedonija ke dojdea, i ke bevme pod srpsko ropstvo.

Поларис а што ќе прајме со радијацијата,и ние ќе страдиме од тоа, а не само косоварите и србите..

Делија пази Србија да не се бомбардира уште еднаш од страна на САД,Германија и Турција,ама тогаш Белградски Пашалук ќе останете а не вака...

Делија пази Србија да не се бомбардира уште еднаш од страна на САД,Германија и Турција,ама тогаш Белградски Пашалук ќе останете а не вака...

Што има јас таму да пазам... Таму има кој да пази, ама овде изглеа нема никој да пази, бидејќи сите сте занесени во Београдскиот Пашалук, а не го гледате СКОПСКИОТ...!!! Кога на крај ќе се свестите... ...ќе биде доцна...!!!

Што има јас таму да пазам... Таму има кој да пази, ама овде изглеа нема никој да пази, бидејќи сите сте занесени во Београдскиот Пашалук, а не го гледате СКОПСКИОТ...!!! Кога на крај ќе се свестите... ...ќе биде доцна...!!!
Зошто го сакаш ова повеќе од сонцето ?

defaultkh7.th.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom