Пратеник на пратеник се обраќа со терминот ѓубре

• Креатор на темата Креатор на темата hannibal06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Доцна синоќа на седница на Собранието на РМ, имаше брука. Пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ( мислам Ивица Героргиевски), за време на излагањето на Јани Макрадули му упати погрдни зборови, поточно ЃУБРЕ. E поради вакви испади на парламентарното мнозинство ќе добиваме негативни оценки од ЕУ.

Не политичка, нашиве немаат ни основана општа култура:tapp:

Имам гледано седници од Тајван Италија Шпанија кај што летале боксови на седници па никому ништо,ти си се фатил за ситница...му кажал на Макрадули “ѓубре’’ ...та преку куров :)

Доцна синоќа на седница на Собранието на РМ, имаше брука. Пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ( мислам Ивица Героргиевски), за време на излагањето на Јани Макрадули му упати погрдни зборови, поточно ЃУБРЕ. E поради вакви испади на парламентарното мнозинство ќе добиваме негативни оценки од ЕУ.

Сме гледале и тепачки во собрание така да ништо чудно не е ни ова.Жалосно али тоа е :toe:

Тоа ми е и зборот.Се нема најосновна,најелементарна култура.
Баш!

A да беше обратно ќе отвореше ли цела тема за тоа?

Можеби политичарите се едноставно искрени. Тоа се поштува :toe:

хехе,
епа нека бидат искрени за нешто што не знам. Дека се ѓубриња си знаев и пред да ме "извести" Ивица Героргиевски

hmmmm....ne vi e po malku sram , sto ste pripadnici na narod , sposoben da izbere takvi vucibatini,primitivci i falicni vo umot personi ????? ili toplicko vi e na dusata...??? ne se reklo dzabe ...: kakov narod, takvi predstavnici...TAKVA VLADA... :)

hmmmm....ne vi e po malku sram , sto ste pripadnici na narod , sposoben da izbere takvi vucibatini,primitivci i falicni vo umot personi ????? ili toplicko vi e na dusata...??? ne se reklo dzabe ...: kakov narod, takvi predstavnici...TAKVA VLADA... :)

Е дај пример каков политичар треба да се бира де....како оние педофилите и педерите од Европа?

Инку, сакате демократија, епа тоа е демократија...

Тоа е моја лична работа и нема ама блага веза со отварањето на темата.
И што ти беше зборот во врска со предметот на темата?
Претерал де... тоа ми е зборот... не требало на тој начин да се искаже, не му личи :toe:

Ама па колку згрешил... и дали така нагалено си се викаат кој знае :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom