Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Претседателот на Работнички Поповски кажа дека играчите на Брацо сигурно ке играат против Вардар и ке дадат 100 посто од можностите во кое ја не сум убеден али ајде баш тоа да го видиме!! Со оглед дека Брегалница денеска победи,утре Брацо мора да им каже како стојат работите а овие сакале нејќеле тоа ке мора да го прифатат!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Претседателот на Работнички Поповски кажа дека играчите на Брацо сигурно ке играат против Вардар и ке дадат 100 посто од можностите во кое ја не сум убеден али ајде баш тоа да го видиме!! Со оглед дека Брегалница денеска победи,утре Брацо мора да им каже како стојат работите а овие сакале нејќеле тоа ке мора да го прифатат!
Утре денот е долг ... Ќе видиме утре :smir:. Знам како иде народната ''Мора само да се умре'' ама утре мора да земете најмалку бод . Со среќа утре :wink:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Утре денот е долг ... Ќе видиме утре :smir:. Знам како иде народната ''Мора само да се умре'' ама утре мора да земете најмалку бод . Со среќа утре :wink:
Знам дека мора само да се умре,али исто така утре ни требаат многу важни бодови за да не се плашиме после за опстанок иако сигурен сум дека нема да испаднеме бидејки ке се донесат многу квалитени игрчаи! Во кладилинициве сите ги има од Мак лига само Вардар го нема,доволно е само двајца играчи на Работнички да не играат добро тоа се одбранбениот Фернандо и голманот Богатинов другите колку сакаат нека играат добро:toe:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Знам дека мора само да се умре,али исто така утре ни требаат многу важни бодови за да не се плашиме после за опстанок иако сигурен сум дека нема да испаднеме бидејки ке се донесат многу квалитени игрчаи! Во кладилинициве сите ги има од Мак лига само Вардар го нема,доволно е само двајца играчи на Работнички да не играат добро тоа се одбранбениот Фернандо и голманот Богатинов другите колку сакаат нека играат добро:toe:
Утре го тепате Работнички, за ова сум 100 посто сигурен ... Него кај нас ништо не се знае у фудбалов работите се вртат у 5 до 12 ... Ако не се свртат работите утре тепате 100 посто

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ке има смеење утре на стадион,баш да видам као ке грешат играчите на Брацо против нивниот иден клуб:pos:! Чим Поповски вика дека ке играат ондак логично е да очекуваме победа:toe:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Богатинов „изненадно“ се повредил и сега на Работнички ќе им брани некое 17-годишно дете :wink:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Абе што да ти кажувам. Мислиш Реал Мадрид или Барса е во прашање...
Па за ваков мизерен Вардар сигурно и со втор тим ке биде лесна победа,но кога во прашање е Брацо се е можно

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Па за ваков мизерен Вардар сигурно и со втор тим ке биде лесна победа,но кога во прашање е Брацо се е можно
Ех, сега што го направи ти Вардар. По страна има да ги утепаме вашине умрени дефанзивци. Единствено Вардар ќе ја загуби битката во срцето на теренот каде што несомнено сте многу подобри од нас. Неизвесно ќе биде и со прв тим да играте па камоли со втор...
А тој 17 годишниот да не е Кандикјан???
Наебавме ако брани детето...

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ех, сега што го направи ти Вардар. По страна има да ги утепаме вашине умрени дефанзивци. Единствено Вардар ќе ја загуби битката во срцето на теренот каде што несомнено сте многу подобри од нас. Неизвесно ќе биде и со прв тим да играте па камоли со втор...
А тој 17 годишниот да не е Кандикјан???
Наебавме ако брани детето...
Да тој е,само не се знае дали он или Димитриевски ке брани.
Во секој случај сосема добри се и двајцата.

Kajgana Shop

На врв Bottom