- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.540
- Поени од реакции
- 29.107
Викни го де oldschool да не преброј како што ве броел вас 650 коа дојдовте у Скопје:smir:без навредаБез навреда...ама повеќе од 100 нема тука.
Викни го де oldschool да не преброј како што ве броел вас 650 коа дојдовте у Скопје:smir:без навредаБез навреда...ама повеќе од 100 нема тука.
Спомна некој Балисти...Викни го де oldschool да не преброј како што ве броел вас 650 коа дојдовте у Скопје:smir:без навреда
Те прозва некој?Спомна некој Балисти...
Татко ти ја купил темата аТе прозва некој?
Убаво ти реков викни го и нека преброј...Истово и ја го кажував после натпреварот јадевте бубрези сте броеле не знам што епа и ја броев имаше 107
Имаат лични договори со Брацо Вујчиќ, а не со Работнички. Мислиш Брацо е будала 2 месеци да ги плаќа играчите, а тие да му седат во Работнички. Чим официјално се префрли Брацо во Вардар, играчите уште одма доаѓаат со него. Ни Работнички се прашува нешто, ни тој мочкото Попе! Остај го што се „сили“ по новини...vo januari ke dojdat oni sega se pod dogovor seuste so rabotnicki
Sto se palis be ziti se si se kriel pa se kurcis tuka neso ova e sk ne e bitola stadionce livada pa da te vidat site si imal sreka sto n te videle inace ezerceto bas ti bilo blisku
И ЗА КРАЈ
NE MI BESE FINTATA ZA MAICATA , SAMO SE ZAEBAVAM.Sto se palis be ziti se si se kriel pa se kurcis tuka neso ova e sk ne e bitola stadionce livada pa da te vidat site si imal sreka sto n te videle inace ezerceto bas ti bilo blisku
Bitno na Vardar bil a ovaa slikava ja slikal na kraj koa vise bez veze bse se, znaci kakvi legendi se ovie toa e cudo, ko na youtube so go staile klipot KOMITI U SSOEM MAL BROJ a ustvri 350 dusi imase na gostovanjeto, ali bitno da se napomene: SITE IMAME ZAEDNICKI MOTIV NEKOJ ZA NEKOJ PROTIVИ што ако си се сликал со маицата пред стадион? Врз неа блузон, јакна па се соблече, се сликаше и се облече!
Да не шеташе така случајно? Оф лееелеееееее, пациент низаеден!
НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУJ !!!Bitno na Vardar bil a ovaa slikava ja slikal na kraj koa vise bez veze bse se,
Абе или сме дошле да го гледаме вардар или да му покажеме среден прст.100 минимум!нвм...Се гледа од бт дошле за Скопје да го гледаат Вардар ееее...:pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2: Вардар не ни беше никаква цел нас. Во Ск бевте по нешто друго, а успат и да му покажеме среден прст на вардар. Не дека знаевме дека игра вардар туку во прошетката низ вашата "држава" наминавме и на градскиКако и да е дојдени сте за ВАРДАР очигледно комплекс си имате...А зелениов у глава што е сака веројатно да покаже дека бил у град се прошетал го видел градски..Ако момче ако..Полека полека сите битолчани ке дојдат во СК на факс:tv:
Вака така пак по Вардар да му направите нешто се гледа зависни од него сте...Ако не сте знаеле што сте барале на градски?Немој жити се не лажи....А тоа за прошетка убаво сте дошле во град ај и ние ке ви дојдеме у независна битола:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Вардар не ни беше никаква цел нас. Во Ск бевте по нешто друго, а успат и да му покажеме среден прст на вардар. Не дека знаевме дека игра вардар туку во прошетката низ вашата "држава" наминавме и на градски