Фан Клуб: Вардар

Член од
18 мај 2010
Мислења
61
Поени од реакции
4
Можеби на Лирија не си бил ти али твојата група да!Шкендија не им помагате?хахахахаххахаха..Абе секој натпревар вие идете со нив!

znaes da citas sutrak ni edennn ??? KF Shkendija : vo sporedba so vas, jas gi pomagam moite sonarodnici gi pomagamm..

Pa nasite braqa nesa kako vas be glupav da ni zemat na nas transparent ili nie da zemame transparent na Shvercerite :)

Lele makedonec mu zema trans na makedonecc cccc..Pa toa samo kaj komiti se slucai toa mu zema trans na slabitee a na jakite nemozattt

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
^македонец на македонец,албанец на албанец,ма ти едноставно немаш појма што пишуваш а од навивање и да не збориме...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
znaes da citas sutrak ni edennn ??? KF Shkendija : vo sporedba so vas, jas gi pomagam moite sonarodnici gi pomagamm..

Pa nasite braqa nesa kako vas be glupav da ni zemat na nas transparent ili nie da zemame transparent na Shvercerite :)

Lele makedonec mu zema trans na makedonecc cccc..Pa toa samo kaj komiti se slucai toa mu zema trans na slabitee a na jakite nemozattt
Значи вие како "навивачи" сметате дека ривалство постои помеѓу само етнички групи:pos2::pos2: омг :tapp:

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Можеби на Лирија не си бил ти али твојата група да!Шкендија не им помагате?хахахахаххахаха..Абе секој натпревар вие идете со нив!
Pod-gupata WILD BOYS potocno.. :)
Shto ima losho da go gledash edinstveniot ALBANSKI klub vo ovaa "liga" ?

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Значи вие како "навивачи" сметате дека ривалство постои помеѓу само етнички групи:pos2::pos2: омг :tapp:
siguren sum deka ne smetaat na toa, no poradi faktot shto nashata "drzhava" e takva, bi trebalo da bide samo pomegu etnicki grupi !
Jas licno taka mislam :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Pod-gupata WILD BOYS potocno.. :)
Shto ima losho da go gledash edinstveniot ALBANSKI klub vo ovaa "liga" ?
A шти има лошо што дечкото има CPB у ник? Ти објасни што му беше значењето...А и да е од цпб ако не си знаел порано Комити беа за работнички!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
siguren sum deka ne smetaat na toa, no poradi faktot shto nashata "drzhava" e takva, bi trebalo da bide samo pomegu etnicki grupi !
:pos2::pos2::pos2::pos2: сам се закопа бе дечко! сам кажуеш дека идеш на стадион само против Македонците, а не за Шљога... Ако таке мислиш подобро ич не се срами дека си навивач! Првин сфатите го поимот УЛТРА па после кажувајте дека сте навивачи!! Со кого сум нашол да разговарам:tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако гледаме така, не би прошле бш најдобро ;)

Далеку од ултрас си ти, со такво размислување...

П

Паспарту

Гостин
Дај бе шљогаши не го тупете...

До вчера се плукаа со оние од чкендија, сега ќе продаваат тука патриотизам.

СИКТЕР!

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
албанец и Ултрас познавање ? Тоа е = на магаре и козметика.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
дај бе идете дискутирајте на тема политика и не се мешајте во навивачки муабети, убаво ви пиша некој погоре, научете што е ултрас па после правете муабе

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ај бе баталете ги љунгите. Ја не знам што уопште се замарате со нив...
Што се однесува до Вардар, се надевам дека Брацо ќе убрза со појачување на составот, уште пред зимската пауза. Иначе тнка ќе биде работава...

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Ако гледаме така, не би прошле бш најдобро ;)

Далеку од ултрас си ти, со такво размислување...
:pos2::pos2::pos2::pos2: сам се закопа бе дечко! сам кажуеш дека идеш на стадион само против Македонците, а не за Шљога... Ако таке мислиш подобро ич не се срами дека си навивач! Првин сфатите го поимот УЛТРА па после кажувајте дека сте навивачи!! Со кого сум нашол да разговарам:tapp:
Zboruvav samo za ovaa "drzhava"
A ako jas ne razbiram shto e ULTRAS shto ke kazhuvash ti za ULTRAS koga imate izgubeni 2 transparenti na vash teren, i pak se praite najjaki ?

Kajgana Shop

На врв Bottom