Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
cekaj be samo me zacudi kako so onoj "lepotan" na transparent,iskacate u ime na cela navijacka grupa.ispagja deka podgrupata ve pretstavuva site,toa mi e muabetot.ama kako i da e mnogu merak imaat nekoi vasi likovi da se pojavuvaat po mediumi,im raste popularnosta izgleda so toa.
Што трескаш коа не ни знаеш што е и како е?Ко прво сликата е сликана во кафана а не од уредници на дневник или некој медиум второ тој Илиќ има нешто со the club што не го знаеш..И ко трето што ти е гајле на тебе за комити и сите други клубови и навивачи на сите им сереш терај си свој филм не се замарај ти со нас!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Што трескаш коа не ни знаеш што е и како е?Ко прво сликата е сликана во кафана а не од уредници на дневник или некој медиум второ тој Илиќ има нешто со the club што не го знаеш..И ко трето што ти е гајле на тебе за комити и сите други клубови и навивачи на сите им сереш терај си свој филм не се замарај ти со нас!
abe komita sum kako da ne mi e gajle! i ne e u kafana slikava ,greska si!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Безвезе ти е оваа дискусија.
Тоа е транс на The Club,али на него пишува Комити. Без разлика кој лепотан е на сликата,кој го направил тој транс на него,пишува КОМИТИ,а не The Club ! И нормално дека тој транс некој треба да го држи,а кој друг ако не воџите....
Крај на муабетот...
И честички до човекот што ќе тргне пеш низ Македонија :)

А за брацо,нез што би искоментирал,у поголеми говна од што сме сега,веројатно не може да бидеме,мислам дека ќе го напушти Работнички,ќе префрли неговите играчи кај нас,и со уште некое засилување,можеме оваа сезона да обезбедиме опстанок,и преку купот да излеземе во Европа. Се надевам дека конечно ќе се стабилизира клубот,и нема да мора пак да стравуваме за иднината на нашиот ВАРДАР.

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Честито нов газда ... Само имам едно прашање, пред неколку године вие го избркавте Брацо, а сега се радуете да дојде назад, толку се смени брацо за 2-3 године???

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Честито нов газда ... Само имам едно прашање, пред неколку године вие го избркавте Брацо, а сега се радуете да дојде назад, толку се смени брацо за 2-3 године???
toa ti se vika KOLEKTIVNA KRATKA MEMORIJA.
vrati se braco,ale-a vrati se braco.......ajde ke ima pak kelepur maici,bluzoni,trpanje po dzebovi,kafani,skari,pleh muziki.....(za kupot mislam de neli,posto ke se odi na kupot,da ne bidam pogresno sfaten)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
da! grizli e mecka koja ima svoj gazda so brkovi,i igra kako gazdata i cuka na dajre.
zadovolen si so odgovorot?
Ало прекини со глупите и малоуни муабети, ако имаш нешто паметно да кажеш или да дебатираме околу нешто, слободно, ама нема да се спуштам на твое ниво и да паѓам на сите твои провокации.

Во врска со Брацо, јас пишав еден пост на предходната страна мислам дека беше и сметам дека нема што повеќе да се дискутира, иначе, само за информацја, ние не го баравме назад Брацо, он си се врати у клубот преку суд и тоа е тоа, а зашто се "радуваме", зошто не може да иде подоле од ова што е денес Вардар и тоа е тоа

LDS

Долга и широка
Член од
9 октомври 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Значи и мене ме радува моменталната состојба на клубот. Доби докажан газда што нема преку ноќ да си замине, како што се навикнати некој други мак клубови. Се надевам дека ќе го извади Вардар од овие гомна и пак на градски ќе гледами тимови од рангот на Шалке, Рома и остали. Али имам само едно прашање до Комити... Со кој образ вашите воѓи ќе застанат пред човекот кој до пред некоја година го плукаа буквално у фаца, му се закануваа со живот, му копаа гробови на градски и што уште не? Значи ако пак имаат лице да излезат пред него и да му побараат 20.000 за гостување у Штип или било каде, тоа спред мене е дволичност... а дволичноста е најлоша особина што човек може да ја поседува. Чекам најдостоен одговор.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Значи и мене ме радува моменталната состојба на клубот. Доби докажан газда што нема преку ноќ да си замине, како што се навикнати некој други мак клубови. Се надевам дека ќе го извади Вардар од овие гомна и пак на градски ќе гледами тимови од рангот на Шалке, Рома и остали. Али имам само едно прашање до Комити... Со кој образ вашите воѓи ќе застанат пред човекот кој до пред некоја година го плукаа буквално у фаца, му се закануваа со живот, му копаа гробови на градски и што уште не? Значи ако пак имаат лице да излезат пред него и да му побараат 20.000 за гостување у Штип или било каде, тоа спред мене е дволичност... а дволичноста е најлоша особина што човек може да ја поседува. Чекам најдостоен одговор.
Друже најискрено тие што прерипуваа огради од запад на југ на мечот со Анортозис , што му копаа гробови и разни работи сега роса не ги роси . Мислиш им е гајле што згрешиле и потрошиле нерви... и што уште не цели 3-4 години од кога го избркаа . На тие кој им е гајле за клубот (мислам на тие што се радикални и имаа изграден став а не пу-пу не важи) се многу малку (без навреда), другите не се подготвени ''да горат'' заедно со клубот и во најтешкото. Битно им е клубот да се спаси на краткорочен период зошто на сите им е јасно дека со Брацо клубот неможе да биде тоа што бил некогаш на времето кога палел и гасел се и сешто . Битно им е на тие персони само да го гледаат вардар горе на табела па макар бил и со најголемиот душман (впрочем за тој што го бркаа а сега се враќа) . Патем Честито нов газда и се најубаво :helou:.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Па тие што му копаа гробови и прерипуваа огради(меѓу кој и јас) сеушто не го сакам во ВАРДАР а верувам и останатите...Али што да правиме кога ова е дното и кога нема веќе спас?Ајде да видиме што ке биде...Сега го нема борче гризли и компанија па да видиме дали ке се опамети!
И прекинете со тоа веќе да му бараме пари за гостовања не знам што веќе извесно време Комити се самофинансираат!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
Друже најискрено тие што прерипуваа огради од запад на југ на мечот со Анортозис , што му копаа гробови и разни работи сега роса не ги роси . Мислиш им е гајле што згрешиле и потрошиле нерви... и што уште не цели 3-4 години од кога го избркаа . На тие кој им е гајле за клубот (мислам на тие што се радикални и имаа изграден став а не пу-пу не важи) се многу малку (без навреда), другите не се подготвени ''да горат'' заедно со клубот и во најтешкото. Битно им е клубот да се спаси на краткорочен период зошто на сите им е јасно дека со Брацо клубот неможе да биде тоа што бил некогаш на времето кога палел и гасел се и сешто . Битно им е на тие персони само да го гледаат вардар горе на табела па макар бил и со најголемиот душман (впрочем за тој што го бркаа а сега се враќа) . Патем Честито нов газда и се најубаво :helou:.
А кој рече дека сме направиле грешка??? Со бркањето на Брацо, ние успеавме да го донесеме еден Трифун, кој го остави Рабпотнички само за да дојде кај нас! Тоа што одеднаш бизнисот на Трифун му тргна надоле, и што МОРАШЕ да ги остави сите спортски клубови што ги поседуваше е сосем трета работа, коија нема никаква врска со нас. Таква ни беше среќата тогаш, и после заглавивме со Орце, па понатамошната историја ја познавате...
Никој не го избрка Брацо за курташак, туку затоа што имавме 100000000000 пати подобра можност со Труфун, но ете судбината реши дека не ни било пишано тоа. Во моментов Брацо е најдоброто решение за нас, бидејќи други спонзори НЕМА...
Плус не заборавајте дека кога беше Брацо во Вардар, покрај него имаше уште иљадници други луѓе кои лапаа бајаги пари и правеа раздор во екипата. Брацо е мафијаш и преварант, али се додека Вардар има успеси, кур ме боли да дел од парите ги лапа за себе. И Михајло е преварант, па видете до кај сме во ракометот, една од неколкуте најбдори Балкански екипи...

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
se prasuem koja igracka ce mu bide pomila na Braco??? Belata ili crno-crvenata ??? a od rabotnicki znam deka vise izlaga..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
se prasuem koja igracka ce mu bide pomila na Braco??? Belata ili crno-crvenata ??? a od rabotnicki znam deka vise izlaga..
Сигурно ќе има барем некој компромис. Од Работнички си оди сигурно, а и најверојатно сите тие идотски играчи од кај нив ќе ни гу тупне кај нас. Брацо и во минатото држел повеќе од два клуба (Вардар и Цементарница) и нема да му биде проблем ниту сега да вложува во двата клуба. Плус поголема е шансата да си намести неколку натпревари, и Вардар да се спаси, Тетекс да влезе во Европа, и плус мучки во купот, по кои некој од нас би го освоил...
Е од следна сезона, мислам дека конечно ќе си оди од еден од клубовите, и ќе се насочи само кон другиот. А мислам дека е јасно кој клуб ќе му биде приоритет :)

Kajgana Shop

На врв Bottom