Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.230
Tikves go mislite kako najslab tim od ovie site i zaradi toa sakate da dojdete u Kavadarci?? :smir:
Па реално вие и победникот од дуелот Миравци/Локомотива ќе бидат најлесните противници. Иако Вардар во моментов е слаб, сепак за Тиквеш е измислен. Неможе тим во кој како еден од предводници е Петковски кој беше најслаб во негова генерација во Работнички и само заради врски беше единствениот промовиран во прв тим (лудило :pos:) да се мери со Вардар. И нормално е да посакуваме второлигаш за противник, сигурно нема да сакаме Металург да ни се падне...
Иначе јас би сакал Локомотива да влезе и да се паднеме со нив, па да ги прегазиме лесно...

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
dresnavardar.jpg

Кој е заинтересиран за ваков дрес нека ми пише ПП. Само 3 дреса се, еден е со долги ракави со борј 17 позади, а другите 2 се со кратки ракави без броеви, големината на дресовите е XL и се по цена од 2000 ден. Дресовите се оригинал Reusch и се неотпакувани со етикета!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам многу од вас викаат дека ќе била наместена и ќе ви даде Брацо бод. Ја ви гарантирам, значи ви гарантирам дека нема ни М од местено. Фудбал е, ништо чудно ако биде нерешено или пак победи Вардар. Не тепаат секогаш фаворитите, ама како што кажав нема шанса да се намести. Според мене кец со рогоој е утакмицава, немаме тепано долго време во лига, последната победа ни беше со Работнички во гости, така да редно е више да победимо.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Go gleav toj Petkovski mislam deka 18ka bese kakvo drvo e bolje ja ke igram, inace ne im e glaven igrac koa igraa so Ohrid vleze kao rezerva bas ja gleav taa utakmica pagjase grozdoberot u kav pa imav prilika da gi gledam Tikves. Ne e koj znae kakva ekipa ne me voodusevi mn i Vardar objaktivno e pojak, interesn faktot sto imaat vatrena publika i pcujat se zivo i divo od tipot da a ebam daati,majka ti strina ti haha zverki pa ako igra Vardar se znae praznik ke bid u kav i uste po vatreni ke bidat(pcuenjto na najvisoko mozno nivo ke bide).

Za mestenjevo so Teteks nema veze se naucivte samo na mestenki toa se praj na kraj ne sea, kazav sto ocekuvam od utakmicata :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Go gleav toj Petkovski mislam deka 18ka bese kakvo drvo e bolje ja ke igram, inace ne im e glaven igrac koa igraa so Ohrid vleze kao rezerva bas ja gleav taa utakmica pagjase grozdoberot u kav pa imav prilika da gi gledam Tikves. Ne e koj znae kakva ekipa ne me voodusevi mn i Vardar objaktivno e pojak, interesn faktot sto imaat vatrena publika i pcujat se zivo i divo od tipot da a ebam daati,majka ti strina ti haha zverki pa ako igra Vardar se znae praznik ke bid u kav i uste po vatreni ke bidat(pcuenjto na najvisoko mozno nivo ke bide).

Za mestenjevo so Teteks nema veze se naucivte samo na mestenki toa se praj na kraj ne sea, kazav sto ocekuvam od utakmicata :)
зошто мислиш дека баш за вас ќе се замара повеќе публиката....и тоа баш се погоди гроздоберот,празен беше стадионот бидејќи сите беа пијани претходните ноќи и сите беа изолирани случаи(тоа за пцовките) :smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Zasto Vardar e Vardar SITE IMAME ZADNICKI MOTIV NEKOJ ZA, NEKOJ PROTIV! Inace pcuenjeto ja mislam e sto ust piblikata ne e otrznata pa e taka vatrena :D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Па и мало дете знае дека вашиот Вардар е омиленото дете на ФФМ или кој и да стои позади Вардар.
Само вие знаете колку услуги ви имаат извршено ФФМ-државата,а знаеме како беше третирана Шкендија кога се оформи...

Бтв...демек немаше да изгуби Вардар во саботата а :)
Абе шапшал еден, како Вардар што бил оштетуван од ФФМ, никој друг клуб во државава не бил. А сега ни прогледува низ прсти за некои работи, зашто и самите се свесни дека и без ваков Вардар, нема лига во Македонија. Ако е за тоа, вашата Шкендија уште многу одамна требаше да лета во најнизок ранг поради повеќе од 3 инциденти во прочуениот тетовски тунел.

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Гледам многу од вас викаат дека ќе била наместена и ќе ви даде Брацо бод. Ја ви гарантирам, значи ви гарантирам дека нема ни М од местено. Фудбал е, ништо чудно ако биде нерешено или пак победи Вардар. Не тепаат секогаш фаворитите, ама како што кажав нема шанса да се намести. Според мене кец со рогоој е утакмицава, немаме тепано долго време во лига, последната победа ни беше со Работнички во гости, така да редно е више да победимо.
Ќе видимо !!! по мое мислење 1 или 2 !!! X не одговара ( иако лани 1:1 заврши последната ) !!! али со бркмен све е можно !!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Што мрзам коа некој ме убедува и ми објаснува зашто треба да купам нешто. Од увек сум мрзел маркетинг, али не е тоа поентата зашо те цитирам. Ме интересира, има ли дресови кај што пишува Вардар, а не Комити Запад, пошто ја сигурно не навијам за Комити, туку за Вардар.
Можеш да си земеш од магацинот на maksport во Инџиково. Од задната страна што ќе биде отпечатено е по твоја желба. Дали FC VARDAR (како што им пишува на играчите), дали твоето име или нешто сосем трето. Во секој случај, позитивно е што по долго време има можност да се купи официјален дрес на Вардар во кој моментално настапува. Мислам дека таква можност немаше уште од кога носевме дресови од Diadora пред десетина години.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Можеш да си земеш од магацинот на maksport во Инџиково. Од задната страна што ќе биде отпечатено е по твоја желба. Дали FC VARDAR (како што им пишува на играчите), дали твоето име или нешто сосем трето. Во секој случај, позитивно е што по долго време има можност да се купи официјален дрес на Вардар во кој моментално настапува. Мислам дека таква можност немаше уште од кога носевме дресови од Diadora пред десетина години.
Да да, дефинитвно. Плачев коа ми доаѓаа странци за дрес од Вардар, за поклон да давам. Сега веќе нема шо да се мислам... :eek:lee:
п.с. Фала за инфо... :wink:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Можеш да си земеш од магацинот на maksport во Инџиково.Во секој случај, позитивно е што по долго време има можност да се купи официјален дрес на Вардар во кој моментално настапува. Мислам дека таква можност немаше уште од кога носевме дресови од Diadora пред десетина години.
podobri dresovi od "lotto" sto gi nosese vardar 95/96 po kvalitet nemalo.taa godina i slavniot milan ja nosese taa crveno-crna i bela kolekcija.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
podobri dresovi od "lotto" sto gi nosese vardar 95/96 po kvalitet nemalo.taa godina i slavniot milan ja nosese taa crveno-crna i bela kolekcija.
Се согласувам. Го имам белиот дрес од таа колекција. И тие дресови можеа да се купат во Форум на Рекорд. Ех, ми фалат тие времиња...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Ајде идеме за Тетово,напред ВАРДАР идеме на победаааа:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom