- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
VENI,VIDI,VICI (H)
АЈ ДА НЕ ЦИТИРАМ СЕКОЈ ПОСЕБНО!
НЕ ЗБОРЕТЕ ЗА ИНЦИДЕНТОТ СО ШВЕРЦЕРИ КОГА НЕ ЗНАЕТЕ ШТО И КАКО БЕШЕ И НЕ ЗБОРЕТЕ КАЈ СТИГНЕТЕ
gleas deka ti si gostin u tetovo ?:smir:Еве сеа дознаваш како ние нас кога не задржуваа на трибина кога играмо со вас, затоа не ни зборите дека спиемо на трибина заради вас!
Barbie Girl i vie ste zgazile ma nemora da lezez be site ve znaeme koj ste i kakvo serce imate tia 4 nisto nemaja (samo kolata bese udrena i eden bese udren malu sigurno so kamen )tolku toa netie tepanje pa ni gazenje toa tie pickarski so kamenja kako sto kaza eden clen na komititeКомити денеска у секоја смисла беја подобри од балисти и шверцери...навивањето мислим дека беше солидно,ама можете вие и мн подобро...исто така денеска се изненадив кога видов мн постари членови на Комити каде што не беше случај на прошлите утакмициинаку денеска имавте подршка и од 50 тина Војводи(која се надеаам дека ќе ја возвратите со ваше присуство во Тетово против шкендија) и пред почетокот на утакмицата налетавме на 5 навивачи на шкендија па мораше да бидат згазени(исто како да ги пројде ваљак)....позз
Ка гостин?? :pos2: Ако рачунаш гостин тоа што си влагам на стадион и си излагам како што сакам, и тоа во сооднос 6 000 спрема 300 далеку си стигнал... Вие што бевте 1 500 спрема 300 влеговте на стадион у 60 мин излагате у 75 мин и се испофаливте како сте прошле нечепнати :pos2:gleas deka ti si gostin u tetovo ?:smir:
Гостин кој нема да си замине :smir:gleas deka ti si gostin u tetovo ?:smir:
pocna so filmovi od chuck norris drugarov posle vika JA NE SUM BOJANКа гостин?? :pos2: Ако рачунаш гостин тоа што си влагам на стадион и си излагам како што сакам, и тоа во сооднос 6 000 спрема 300 далеку си стигнал... Вие што бевте 1 500 спрема 300 влеговте на стадион у 60 мин излагате у 75 мин и се испофаливте како сте прошле нечепнати :pos2:
И да ако не си знаел од следна утакмица (ТЕТЕКС-шкендија) договорено е Војводи да излагаа први после утакмица... сеа вие ќе се криете на трибина значи :pos2: барем вие таке викавте хахахаха
Извини ама другарот тогаш имаше работа со една женска (виде и самиот) не му беше за Чак Норис :pos2:pocna so filmovi od chuck norris drugarov posle vika JA NE SUM BOJAN
хах да како сакаш...во 21ч. излегуваш од стадион!Ка гостин?? :pos2: Ако рачунаш гостин тоа што си влагам на стадион и си излагам како што сакам, и тоа во сооднос 6 000 спрема 300 далеку си стигнал... Вие што бевте 1 500 спрема 300 влеговте на стадион у 60 мин излагате у 75 мин и се испофаливте како сте прошле нечепнати :pos2:
И да ако не си знаел од следна утакмица (ТЕТЕКС-шкендија) договорено е Војводи да излагаа први после утакмица... сеа вие ќе се криете на трибина значи :pos2: барем вие таке викавте хахахаха
Имаш своја тема!хах да како сакаш...во 21ч. излегуваш од стадион!
Да можеби бидејќи сте вие домаќини...ама ај подобро што ќе излезете вие први ама да не чекате нас пошто не сакаме кога ќе излеземе да не бидете со нас
И да...дали и на главната трибина ќе им ги затворат вратите??
Сакав да кажем за следна утакмица измеѓу Тетекс и Шкендија, а следната Шкендија е домаќин значи за таа зборим... договори со воѓете наши 50 вс 50 пример, не сум ја главен у Војводихах да како сакаш...во 21ч. излегуваш од стадион!
Да можеби бидејќи сте вие домаќини...ама ај подобро што ќе излезете вие први ама да не чекате нас пошто не сакаме кога ќе излеземе да не бидете со нас
И да...дали и на главната трибина ќе им ги затворат вратите??
Следната вие сте домаќини бе!Сакав да кажем за следна утакмица измеѓу Тетекс и Шкендија, а следната Шкендија е домаќин значи за таа зборим... договори со воѓете наши 50 вс 50 пример, не сум ја главен у Војводи
хахах да бе забраев ај ова е фан клуб Вардар:smir:Следната вие сте домаќини бе!
Ајде па ќе бараме и официјално
Извини ама другарот тогаш имаше работа со една женска (виде и самиот) не му беше за Чак Норис :pos2:
Ај бе гитла од тука не го тапшај...знаеме терориста си!Paziiii p.... ....@: ne mozem da pisuem sto sakam da ne jadam bann aj se geldamee uskolo sasmo pocnuvajj i jadi gomna ke vidiss