Windows 7

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
decki kako mozam da go smenam start ,emito na sedmicava da bide klasicno t.e my com my doc i slicno da bidat na desktop BEZ SHOTCUT

M

Mr.InF3ction

Гостин
decki kako mozam da go smenam start ,emito na sedmicava da bide klasicno t.e my com my doc i slicno da bidat na desktop BEZ SHOTCUT
Не сфатив баш ама ваљда треба десен клик на десктоп>Personalıze>Change desktop icons (лево најгоре ) и одбери ги иконите што сакаш да се без short cut.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не сфатив баш ама ваљда треба десен клик на десктоп>Personalıze>Change desktop icons (лево најгоре ) и одбери ги иконите што сакаш да се без short cut.
средив тоа само неможам да ја најдам иконката за документи најдов за нетворк компиутер рисајкл бин и уше нешо беше
п.с дајте нешто линк некој за интересни гаџети

M

Mr.InF3ction

Гостин
средив тоа само неможам да ја најдам иконката за документи најдов за нетворк компиутер рисајкл бин и уше нешо беше
п.с дајте нешто линк некој за интересни гаџети
За документи е именувам како : User's Files.
А за гаџети гугл..има и на devıantart..ама на гугл има повеќе :)))

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај уше една помош.. вака сакам да глеам филм и лап топот си го уклучив на монитор е арно ама сеа незнам како да напраа коа ке го спуштам екранчето од лап топот да не превзема акција т.е да не праи хибернација или шат даун него да си продолжи со работа т.е да имам слика само на телевизорот а на мониторот да нема нишо.. ПОМОШ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ај уше една помош.. вака сакам да глеам филм и лап топот си го уклучив на монитор е арно ама сеа незнам како да напраа коа ке го спуштам екранчето од лап топот да не превзема акција т.е да не праи хибернација или шат даун него да си продолжи со работа т.е да имам слика само на телевизорот а на мониторот да нема нишо.. ПОМОШ?
Во контрол панел имаш power options и таму ќе видиш подесувања за што да прави лаптопот кога ќе го затвориш мониторот.

L

Liberation

Гостин
Може некој да ми каже што се овие гласини за Windows 8? Тоа демек нова верзија, или модификација за мобилни е? Пошо, уште се навикнуеме на седумката, они се нешто ново измислуваат...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Во контрол панел имаш power options и таму ќе видиш подесувања за што да прави лаптопот кога ќе го затвориш мониторот.
само шо го пишав постот средив одма ама забораив да пишам.. фала сепак

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе ве замолам без објаснување и насоки за кракови и серијали читајте си правила

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може некој да ми каже што се овие гласини за Windows 8? Тоа демек нова верзија, или модификација за мобилни е? Пошо, уште се навикнуеме на седумката, они се нешто ново измислуваат...
Тоа е нареднава верзија на Windows oперативниот систем, треба да излезе до кај 2012

Член од
3 ноември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
decki edno prasanje....kako da go popravam ova "consider your battery replace" na Windows 7...laptopot mi e MSI cx600 i e star samo 5 meseci i si raboti najnormalno, isto kako koga e kupen, baterijata si drzi isto ama ova postojano sveti i me nervira, kako da se iskluci, znae nekoj??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
decki edno prasanje....kako da go popravam ova "consider your battery replace" na Windows 7...laptopot mi e MSI cx600 i e star samo 5 meseci i si raboti najnormalno, isto kako koga e kupen, baterijata si drzi isto ama ova postojano sveti i me nervira, kako da se iskluci, znae nekoj??
Имаш финална верзија на Windows 7?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Да прашам ако некој знае имам вин 7 сакам да си ставам ХР сега знам дека треба downgrade да се прави бидејки 7 е упдате на ХР и виста е сега проблемот е што јас не знам како да го направам тој даунгрејд... кога ставам ХР цд боот и вели дека демек нели немам хард дист тоа е поради таа причина зошто треба даунгрејд ве молам за помош

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да прашам ако некој знае имам вин 7 сакам да си ставам ХР сега знам дека треба downgrade да се прави бидејки 7 е упдате на ХР и виста е сега проблемот е што јас не знам како да го направам тој даунгрејд... кога ставам ХР цд боот и вели дека демек нели немам хард дист тоа е поради таа причина зошто треба даунгрејд ве молам за помош
Што збориш бре? Или уште поточно, кој те исполажал???

Најубаво да си направиш формат со бутабилно цеде од Windows 7 па да си ставиш Windows 7.

Kajgana Shop

На врв Bottom