Windows 7

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
а да ги изгасев апдејтиве?! да/не? мислење, некој?
секој ден по 3... ти е*** седмица и се..!
не чувствувам некоја посебна промена од тоа што секој ден инсталирам 500 чуда освен што сум annoyed...

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
нема потреба од updates.. ( освен за графичка / матична и сл. ) слобоно изгаси ги.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
нема потреба од updates.. ( освен за графичка / матична и сл. ) слобоно изгаси ги.
:nenene: И те како се потребни.

не чувствувам некоја посебна промена од тоа што секој ден инсталирам 500 чуда освен што сум annoyed...
Намести ги сами да се симнуваат и инсталираат (препорачано) и воопшто нема да те вознемируваат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ни треба да чувствуваш, затоа се тие тука. Ако не ги инсталираш ќе почнеш да чувствуваш :)

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Освен за графичката и матичната за друго не инсталирам updates.. и се си е ок! ( да чукнам во дрво ).

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Намести ги сами да се симнуваат и инсталираат (препорачано) и воопшто нема да те вознемируваат.
ми беше сетирано така, но летово имаше некој апдејт што им направи проблеми на сите со windiws симнат од торенти да си го платев купев па да не се замарав, ама вака... еден ден да не ми се упали компјутерот.. не :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ми беше сетирано така, но летово имаше некој апдејт што им направи проблеми на сите со windiws симнат од торенти да си го платев купев па да не се замарав, ама вака... еден ден да не ми се упали компјутерот.. не :)
Update задолжително на Windows Vista и Windows 7 ако го имаш Windows-от активирано со daz 1.9.2 слободно инсталирај ги нема никаков проблем да ти направи а и не се кузнае колку големи, главните апдејти се инсталираат први по инсталирање на Windowsot другите update што ке ти идат се од Windows Defender (230 KB) ...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Како да направам кои документи и фајлови може да ги гледа другиот јузер?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Како да направам кои документи и фајлови може да ги гледа другиот јузер?
Грабни го другиот јузер за блузата мани му 2-3 шамари погледни го в очи и речи му со низок зарипнат глас “ако те фатам да ми гледаш во овие документи и фајлови ќе те посинам од ќотек, ќе те тепам додека си жив....“

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Грабни го другиот јузер за блузата мани му 2-3 шамари погледни го в очи и речи му со низок зарипнат глас “ако те фатам да ми гледаш во овие документи и фајлови ќе те посинам од ќотек, ќе те тепам додека си жив....“
Нема да ја претепам сестра ми бре.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ми се шекна резолуцијата. Пред тоа ми беше 1024x768, сега, го укл пц-то, и се е зголемено. Морав да ја сменам во 1600x1200. Кажувајте што е работата. Koга идам screen resolution, ми пишаше дека ако рез е помала од 1024x768, некои работи нема да се гледаат, а сега ми пиша дека ако е помала од 1600x1200 нема да се гледат некои работи. Што е работата? Ништо не сум фаќал.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми се шекна резолуцијата. Пред тоа ми беше 1024x768, сега, го укл пц-то, и се е зголемено. Морав да ја сменам во 1600x1200. Кажувајте што е работата. Koга идам screen resolution, ми пишаше дека ако рез е помала од 1024x768, некои работи нема да се гледаат, а сега ми пиша дека ако е помала од 1600x1200 нема да се гледат некои работи. Што е работата? Ништо не сум фаќал.
Избриши си ги драјверите од графичката и стави ги најновите.

Kajgana Shop

На врв Bottom