:nenene: И те како се потребни.нема потреба од updates.. ( освен за графичка / матична и сл. ) слобоно изгаси ги.
Намести ги сами да се симнуваат и инсталираат (препорачано) и воопшто нема да те вознемируваат.а да ги изгасев апдејтиве?! да/не? мислење, некој?
секој ден по 3... ти е*** седмица и се..!
не чувствувам некоја посебна промена од тоа што секој ден инсталирам 500 чуда освен што сум annoyed...
Не ни треба да чувствуваш, затоа се тие тука. Ако не ги инсталираш ќе почнеш да чувствуваша да ги изгасев апдејтиве?! да/не? мислење, некој?
секој ден по 3... ти е*** седмица и се..!
не чувствувам некоја посебна промена од тоа што секој ден инсталирам 500 чуда освен што сум annoyed...
ми беше сетирано така, но летово имаше некој апдејт што им направи проблеми на сите со windiws симнат од торенти да си го платев купев па да не се замарав, ама вака... еден ден да не ми се упали компјутерот.. неНамести ги сами да се симнуваат и инсталираат (препорачано) и воопшто нема да те вознемируваат.
Update задолжително на Windows Vista и Windows 7 ако го имаш Windows-от активирано со daz 1.9.2 слободно инсталирај ги нема никаков проблем да ти направи а и не се кузнае колку големи, главните апдејти се инсталираат први по инсталирање на Windowsot другите update што ке ти идат се од Windows Defender (230 KB) ...ми беше сетирано така, но летово имаше некој апдејт што им направи проблеми на сите со windiws симнат од торенти да си го платев купев па да не се замарав, ама вака... еден ден да не ми се упали компјутерот.. не
Грабни го другиот јузер за блузата мани му 2-3 шамари погледни го в очи и речи му со низок зарипнат глас “ако те фатам да ми гледаш во овие документи и фајлови ќе те посинам од ќотек, ќе те тепам додека си жив....“Како да направам кои документи и фајлови може да ги гледа другиот јузер?
Нема да ја претепам сестра ми бре.Грабни го другиот јузер за блузата мани му 2-3 шамари погледни го в очи и речи му со низок зарипнат глас “ако те фатам да ми гледаш во овие документи и фајлови ќе те посинам од ќотек, ќе те тепам додека си жив....“
Избриши си ги драјверите од графичката и стави ги најновите.Ми се шекна резолуцијата. Пред тоа ми беше 1024x768, сега, го укл пц-то, и се е зголемено. Морав да ја сменам во 1600x1200. Кажувајте што е работата. Koга идам screen resolution, ми пишаше дека ако рез е помала од 1024x768, некои работи нема да се гледаат, а сега ми пиша дека ако е помала од 1600x1200 нема да се гледат некои работи. Што е работата? Ништо не сум фаќал.
Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.Избриши си ги драјверите од графичката и стави ги најновите.