Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Утре е 22 октомври!

Има ли некои вести за утрешната фешта?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Утре е 22 октомври!

Има ли некои вести за утрешната фешта?
Во Америка веќе може да се купи достапен е уште од Октомври

А еве го и трајлерот :)
Како и да е Windows 7 више е добро кракуван така да више може и официјално да се се инсталира и да се користи како замена за Windows Vista кој Vistata мене ми остави добар впечаток : )

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Windows 7 руши рекорди

Новиот оперативен систем на Мајкрософт го надмина и Хари Потер и стана најпродаван производ во претпродажба на сите времиња во Британија, соопштија од најголемата онлајн продавница "Amazon".

За само 8 часа од прикажувањето на рекламата за претпродажба на "Windows 7", нарачани се повеќе копии отколку цел претпродажен период на претходникот "Vista".

Новиот долгоочекуван оперативец официјално излегува во продажба утре, 22-ри октомври.

"Windows 7 ги надмина сите очекувања, надминувајќи го бестселерот Хари потер, што е едноставно чудо кога се работи за софтверски продукт.

Нарачките секојдневно растат", потврди Брајан Мекбриџ, преставник на Британскиот огранок на Амазон.

P

Princ

Гостин
Windows 7 е сосем добар оперативен систем. Иако на десктопот сеуште имам XP, мислам дека 7 е подобари од XP (за чудо, мислев долго нема да има така добар Windows).

Едит: ај некој ако има убав торент од 7 со сите адети, од последниот билд, нека ми прати линк по ПП. Може ќе ризикувам и ќе го ставам и на десктопов ;)

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Windows 7 е сосем добар оперативен систем. Иако на десктопот сеуште имам XP, мислам дека 7 е подобари од XP (за чудо, мислев долго нема да има така добар Windows).

Едит: ај некој ако има убав торент од 7 со сите адети, од последниот билд, нека ми прати линк по ПП. Може ќе ризикувам и ќе го ставам и на десктопов ;)
Пратено по ПП последна верзија на Windows 7 и регистрирана.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Нема да чекаш да искочи официјалната? Или веќе искочи?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нема да чекаш да искочи официјалната? Или веќе искочи?
Последната верзија build 7600... е последна и всушност од оваа "официјалнава" нема никаква разлика само комерција да проработи официјално од утре со продажба.

?

..........

Гостин
Последната верзија build 7600... е последна и всушност од оваа "официјалнава" нема никаква разлика само комерција да проработи официјално од утре со продажба.
Јас ги имам дома
стартер
хоум
професионал и
ултимате ......и го инстлирав последниот(ултимате)дали е воред или требаше некој друг да инсталирам.....мислам која е разликата помегу наведениве верзии:helou:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Windows 7 руши рекорди

Новиот оперативен систем на Мајкрософт го надмина и Хари Потер и стана најпродаван производ во претпродажба на сите времиња во Британија, соопштија од најголемата онлајн продавница "Amazon".

За само 8 часа од прикажувањето на рекламата за претпродажба на "Windows 7", нарачани се повеќе копии отколку цел претпродажен период на претходникот "Vista".

Новиот долгоочекуван оперативец официјално излегува во продажба утре, 22-ри октомври.

"Windows 7 ги надмина сите очекувања, надминувајќи го бестселерот Хари потер, што е едноставно чудо кога се работи за софтверски продукт.

Нарачките секојдневно растат", потврди Брајан Мекбриџ, преставник на Британскиот огранок на Амазон.
Изгледа дека долгите редови што се правеа пред продавниците на денот на издавање на WoW екпанзиите се играчка со ова. Ај ќе видиме утре слики.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Може и мене преку пп да ми пратиш регистрирана ултимејт?
Значи кога веќе еднаш членот пратил и напишал исконтактирајте го на профил бидејќи доколку секој побарува темава ќе стане хаос. И за заблагодарување имате репутација не мора тука да се заблагодарувате. Ова е се со цел темите да бидат попродуктивни отколку чет помеѓу двајца соговорници (ти пратив/фала итн...)

?

..........

Гостин
Терај со тој немаш гајле се ти е вклучено.
Инаку еве ти ги разликите
Значи според ова што го видов на линкот....испага најдобар ултимате:toe:

А првин го инсталирав стартер...тој е најиспустен неможе ни позадина да смениш:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom