Па истото е лол. :salut:Ова е по убаво
Moжеш, само малку е позаебано да инсталираш ХР кога веќе имаш инсталирано Windows 7.Luge da prasam neso veke dva meseca koristam Win7 i sum prezadovolen dali mozam da instaliram i Xp no i dvete da rabotat neizmenicno`./
т.е инсталираш EasyBCD 1.7.2 па послеMoжеш, само малку е позаебано да
Вака ќе треба да ставиш ХР на друга партиција, па после ќе имаш САМО ХР, па ќе треба да чепкаш во BOOT LOG-от,
Само инсталирај си Vista таму кај што ти е инсталиран Windows 7.Добро ке ми каже некој како да го Uninsltaliram гомново да си се вратам на старата добра виста?
znam deka e podobar ali gi nema site dRiveri..Само инсталирај си Vista таму кај што ти е инсталиран Windows 7.
А најубаво прво формат на партицијата па после стави Vista.
А ептен најубаво, симни си убава, чиста верзија од Windows 7 и инсталирај ја таа. Подобар е од Vista и XP заедно.
Драјвери за камера за Vista работат на Windows 7,100 камери имам инсталирано на Windows 7 дури некој и сам ги наоѓа, сеа ако ти е камерата од античко време тоа незнамznam deka e podobar ali gi nema site dRiveri..
mi trebaat za webcamot probav so 3 nekese pa bataliv... zatoa prasav.
нема шанси,7ца е plug n play...дај кажи што вемкам имаш?znam deka e podobar ali gi nema site dRiveri..
Како бре нема драјвери?znam deka e podobar ali gi nema site dRiveri..
како бе plug and play?нема шанси,7ца е plug n play...дај кажи што вемкам имаш?
Се мислеше на Windows 7, а не на камера. Вo Windows 7 само приклучуваш нешто, и на 99% од работите сам им наоѓа драјвери, што би дошло како Plug and Play (не се замараш)како бе plug and play?
ако е од поновите камери можеби...но повеќето не се plug and play..т.е инстлираш драјвери рачно