Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Користам Win7 на 512 MB рам и ок е.
П.С. што е vlite?
Ногу лесно бато мислиш на Dual BootСамо мало објаснување, бидејќи секогаш сум бил со XP-то само. Како да го задржам, а воедно и Windows 7 да го имам. :wink:
Ногу лесно бато мислиш на Dual Booteпа треба да имаш двe партиции C:/ И D:/ Може и повеќе во овој случај ти е Windows XP главен ке ботираш ке поче инсталацијата и Windows 7 ќе го инсталираш на D:/ партиција ногу едноставно и ке ти се појави тој Dual boot :wink:
Мој прв коментар за него : Ова е Windows-от што и Внуче ќе го конвертира од Линукс![]()
Еве за тие што имаат проблем со остранување на едниот оперативен систем од D:/ партиција и при рестарт ви се јавува тој , а имате само еден OS еве како се трга Dual Boot .
ставете го Win XP cd ботирајте со него почекајте да заврши читањето на драјверри потоа притиснете на R ке ви се отвори Windows конзолата и внатре првен пишувате 1 потоа се логирате како администратор ако немате пасс одма Ентер па потоа пишувате
Fixboot
y
Fixmbr
рестарт и тоа е тоа :helou:
by Dark HaCkeR
На пример не ти се свига Windows 7 не го користиш и сакаш да го избришеш десен клик на партицијата D:/ и формат тоа формат од XP ке го правиш и потоа коа ке се рестатира Dual boot си стој и таа е постапката да го тргнеш :wink:
Аха. Мислев случајно да не има некој друг начин, бидејќи D:/ ми е со све и свашта и стварно не би сакал формат на D:/ да праам. Најдобро би било, да направам нова партиција ?
Де деи да го утне овој ос што не ми се верува, Microsoft не живее само од оперативни системи прави и Software за NASA ...