Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас го видов Дру Гуден кај Сан Антонио или сум сонувал:nesum:? Кога го трампаа и за кого? Ако знае некој нешто нека ме информира. Изгледа заради колоквиумиве не сум во тек со НБА, па дај помагајте да се вратам во колосек :helou:
Да по трампата од Чикаго во Сакраменто Гуден сега е во Сан Антонио. Во Сакраменто изигра дури 1 утакмица и толку. Сега Сан Антонио го лапна, многу добар потег на Тексашката организација.
Не си сонувалА јас го видов Дру Гуден кај Сан Антонио или сум сонувал:nesum:? Кога го трампаа и за кого? Ако знае некој нешто нека ме информира. Изгледа заради колоквиумиве не сум во тек со НБА, па дај помагајте да се вратам во колосек :helou:
А што се направи Паркер пред тоа па редно беше и тој да згреши мислам 25 коша имаше на крај.Бостон победи благодарение на 6 промашени слободни на Паркер и Финли во последните 60 секунди.
Не си сонувал
А што се направи Паркер пред тоа па редно беше и тој да згреши мислам 25 коша имаше на крај.
CELTICS oстанете зелени еве зосто миеве се шампиони затоа што имааат три играчи ки можат сами да ја сносат одговорноста и играта и така кога најмногу треба тука секако е пол пирс без ален и КГ како и обично го доведе тимот до значајна победа
Незнам кај да го ставам ова, али навистина ми остави впечаток.
Маркус Џордан, помладиот син на прославениот татко Мајкл, ја водеше својата средношколска екипа Chicago Whitney Young до победничкиот наслов на првенството во сојузната држава Илионис. Во победата на Chicago Whitney Young против Waukegan 69:66, вредна освојување на титулата, 18-годишниот Маркус Џордан беше најдобар стрелец со 19поени. Во последните три минути Маркус ги погоди сите четири слободни удари, со што го доведе својот тим до титулата.
"Ова беше феноменално чувство"- кажа пресреќниот Маркус.
Таткому Мајкл беше на трибините и со уживање го гледаше успехот на неговиот помлад син. Поради натпреварот на неговиот син, го пропушти домашниот пораз на Шарлот Бобкетс од Индијана во НБА лигата.![]()
Мајкл Џордан е, потсеќаме, ко-сопственик на Бобкетс. Неговиот постар син Џеф игра за тимот на University of Illinois.
извор: www.sportdenes.com