NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Без Гарнет некако, тешко ќе му е. Останува да видиме.

Луѓе ај кој знае нека пише дали ќе ја даваат на Алфа? Или ќе бараме линкови по интернет. Инаку мое мислење е дека Кливленд тепа. Сепак Бостон беа гарнет тешко да успее да направи нешто повеќе.

Луѓе ај кој знае нека пише дали ќе ја даваат на Алфа? Или ќе бараме линкови по интернет. Инаку мое мислење е дека Кливленд тепа. Сепак Бостон беа гарнет тешко да успее да направи нешто повеќе.

Ќе ја дават на Алфа, само јас нема да можам да ја гледам оти ретардираниот кабловски оператор ја исклучи Алфа од програмата :@

Ќе ја дават на Алфа, само јас нема да можам да ја гледам оти ретардираниот кабловски оператор ја исклучи Алфа од програмата :@
И кај нас малку скренува. Некна неможев Феникс-Орландо да ги гледам на секоја минута прекинуваше Алфа. Ајде се надевам дека денеска ќе издржи барем тие три саата.

Бојкотирам петточна журка ради кошаркава, кул. За тепање време ѕиркав слики во галерија и ја начекав ДК и сеа ми се пријаде нешто благо... не е хумано ова, ќе баталам и Лебронси и сфе. :D

Јас па ич не сум видел денес шо кошарки има. Ама сеа ко видов, баш интересно. C'mon Леброн и дружината

Ау ЕлЏеј ама ја попи :D

Рововска битка, нема лесни поени.

Ете се повреди Рондо, ако не го оспособат лекарите тоа ќе биде голем хендикеп за Селтикси. Ако останат без Рондо, не им бега поразот... за доброто на утакмицата, сакам да се врати малиот во игра. :)

Глен Дејвис утакмица на кариерата, а за тоа со Леброн сите знаеме дека потфрлува во големи натпревари. Ментално сеуште не е така припремен и силен како што е физички. :)

Рондо страшен играч станува, скептик бев за него лани али дечкото е напреднат до бескрај, а и уште мислам дека ќе се развива.

Марбери на клупа ли е? Пошто не го видов :)

Ете го влезе Марбери. Неверојатна игра за секој поен се гине. Ајде почнува втора четвртина.

Ух добра утакмица синоќа, Пол Пирс одличен у напад а и у одбрана над LBJ супер изигра

Леле Марбери колку се бореше, ако продолжи вака, а и Гарнет кога ќе се врати, ако немаат повреди плеј-офф-от ќе биде досаден :pos2:

Рововска битка, нема лесни поени.

Ете се повреди Рондо, ако не го оспособат лекарите тоа ќе биде голем хендикеп за Селтикси. Ако останат без Рондо, не им бега поразот... за доброто на утакмицата, сакам да се врати малиот во игра. :)

Глен Дејвис утакмица на кариерата, а за тоа со Леброн сите знаеме дека потфрлува во големи натпревари. Ментално сеуште не е така припремен и силен како што е физички. :)

На Лион Пау мислев, грешка. Честитки за победата на селтикси.:)

За сите што ке пратат денес НБА известување дека поради смена на времето во САД, она стандардно поместување ,од денес натака во наредниве 2 недели мислам.. сите утакмици ке почнуваат еден саат порано гледано према нашето време :D..
Прва денеска почна Торонто-Јута од 17.30.. мн јак термин,нема што :)

За сите што ке пратат денес НБА известување дека поради смена на времето во САД, она стандардно поместување ,од денес натака во наредниве 2 недели мислам.. сите утакмици ке почнуваат еден саат порано гледано према нашето време :D..
Прва денеска почна Торонто-Јута од 17.30.. мн јак термин,нема што :)

Да да приметив. Ти се фаќа исто како да гледаш натпревари од нашава лига :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom