клубовите си постојат со децении но навивачките групи КАКО НАВИВАЧКИ ГРУПи(а некако ја порано сум идел бла бла бла) се новокомпонирани,пренасочени од 2004 наваму????
немој да ми речеш дека постоела група Лавови која НАВИВАЛА ЗА МЃП....ти се молам..........Лавови званично постојат од сезоната кога тимот им освои КУп титула,,,немој да ми речеш дури и втора лига постоевте...како што??? да не беше Б да ве обнови,создаде,или вие како што си милувате "воскресне"(бидејќи од 1992 наваму сте мртви во активност)) кој ќе дознаеше дека има таква група????
п.с. Што си мислите дека ова е Лондон(па секоја деценија ќе се јауваат и умираат по неколку навивачки групи) па и да е Лондон,објасни ми ја поентата,ако некој навивал за Вест Хем,а во негово мало се создал нов клуб Милвол(н.з.) и нова навивачка група тој се пребацува и навива за тој нов тим,па синот после некое време сере како уште од мал навивал за својот клуб,а го мрзел баш тој клуб за кој навивал татко му.......е нема нели, тоа само кај нас го има...............
п.с. ш........ги формирал Лавови како "подгрупа" на Комити од тој дел на Скопје, но бидејќи си мал ќе ти разјаснам,...како што Пирати биле формирани за делот од Автокоманда(биле тешки ретарди типците),како што се формирани Ретки Билки(тешки џанаци),како што се формирани Фронт(како патриостко јадро),како што е формирана Сервис Кру(како нова млада група која навива и за Вардар и за Партизан/Звезда),...........
--- надополнето ---
бидејќи си млад не постар од 19 години,и навиваш нецели 3 сезони,не знаеш некои навивачки работи за Скопските групи,....апсурд е да се влага во понатамошна дискусија..........
Лавови била формирана како подгрупа на Комити?:pos2::pos2: Транспарент имало Комити Ѓорче, Комити Ѓорче 2 а немало тоа ништо со Лавови.
Според тебе не смее да се формира некоја нова навивачка група, како на пример Багабонти? Моментално немам слики,но имам гледано, и Лавови имаат навивано и пред куп финалето!
Што се овие транспаренти, овие навивачи на крајот од клипот? Или тие за Вардар навиваат, а се радуваат на гол на Македонија Ѓорче Петров?
brzi gi nosese na stadion koga blagoja ke mu dadese pari taka da pustete gi tie muaabeti 1 sezona koga becte sampioni idevte stalno zs blagoja davase pari i za lavovi e drugata sezona kur pari i stavate nesto na tribina nekoja zastava neznam sto tocno pisese bas na utakmica lani gjorce-vardar
Да да, и сега од септември во 3та лига ќе играме, и ќе ни даваат пиво и сендвичи за да навиваме, а плати за играчите нетреба