Македонците и бугарската песна на Eurovision'08

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е овој мрсол фацата негова ке му ја сменам он бил дџ он може само да го :drk: на миксета ништо друго путката му мајчина нивна продадени души од вакви не а бива нашата државаа сеа мечките го гледат воа и ни се смеат заради 2-ца мрсоли

Кој е овој мрсол фацата негова ке му ја сменам он бил дџ он може само да го :drk: на миксета ништо друго путката му мајчина нивна продадени души од вакви не а бива нашата државаа сеа мечките го гледат воа и ни се смеат заради 2-ца мрсоли
Оти бе и ти да пушташ музика низ дома нема да речеш дека си ДЏ? :))))))))))

Toj DJ-ot samo sto ne se spusti da mu go ispusi na taksistot...:pos2::pos2: urbana nacionalna prostitucija :vozbud: "Za kolko" "Za 5 leva" :pos2::pos2:

Strumicani epten zastapeni u posledno vreme na 4ek dis aut

A do medicinski da se vozas bogami bez 10 leva ne minas u nikoj slucaj, a decata od deka da se znajale deka gi snimat. Samo ne mi e jasno zaso Sinisha preteruva cat pat???

heheh...abe si imalo pregovori..najaveno bilo deka ce gi snima, za vozvrat bez pari da gi voza :kesa:

Abe Little Lady najaveno ili nenajaveno Sinisa epten se isfura, Pepi kolko tolko si kjutase ama od se najsmeh mi e kolku dobro go vladeat bugarskiot:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom