Македонците и бугарската песна на Eurovision'08

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Не го догледав до крај... срам ми беше :kesa:

Ебаве продаени души

Ште победиме, ние Блгарите :tapp:
Абе оди јади тарана, идиоту еден

Не се овие македонци бе, земале двајца рандом бугари типциве што снимаат ова и им дале сценарио или нешто слично. Се ќе направат бугариве само да не омаловажат. Нека пише БИЛО кој човек на форумов што ЗНАЕ барем еден од овие двајцава и нека каже дека е македонец е тек тогаш ќе поверувам дека се македонци.

ПС. Тој што(ако) ќе пише дека знае некој од овие да не биде бугар туку чистокрвен македонец.

sigurno mnogumina ke gi prepozna...i ne se somnevajte deka se drzavjani na Makedonija ....za zal :kesa:
...i glavanata greska (ili mozebi spored niv ne e) e vo "shte sme prvi "... epa sme - ste, gramaticka greska ili namerna...ucete si go jaziko..ne begajte od uciliste :toe:

Не се овие македонци бе, земале двајца рандом бугари типциве што снимаат ова и им дале сценарио или нешто слично. Се ќе направат бугариве само да не омаловажат. Нека пише БИЛО кој човек на форумов што ЗНАЕ барем еден од овие двајцава и нека каже дека е македонец е тек тогаш ќе поверувам дека се македонци.

ПС. Тој што(ако) ќе пише дека знае некој од овие да не биде бугар туку чистокрвен македонец.
Jas go znam edniot.Ako te interesira koj e shto e od kaj e...na PP:smir:

Пу бе, ако се Македонци арам да им е! Дебили!

Македонци се. Ги знам. :kesa:

за срамота..немие јасно па ни како можат она да го зборваат..
ако го дадат ова на некоја од македонскиве ТВ, автоматски одат во непожелни лица за македонија

Хаха, го знам дечкото со белата маичка е од Струмица, студира во Бугарија. Зошто бе не зборуваат македонски? И Синиша да не е струмичанец, незнам, не го познавам. Идиоти, скапани продадени души.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom