Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КавадарциТој во белото е 100% струмичанец. ! =)
Море деск-топ еLap-top:pos2::pos2::pos2::pos2:
Jas go znam edniot.Ako te interesira koj e shto e od kaj e...na PP:smir:Не се овие македонци бе, земале двајца рандом бугари типциве што снимаат ова и им дале сценарио или нешто слично. Се ќе направат бугариве само да не омаловажат. Нека пише БИЛО кој човек на форумов што ЗНАЕ барем еден од овие двајцава и нека каже дека е македонец е тек тогаш ќе поверувам дека се македонци.
ПС. Тој што(ако) ќе пише дека знае некој од овие да не биде бугар туку чистокрвен македонец.
Jas go znam edniot.Ako te interesira koj e shto e od kaj e...na PP:smir:
Не се овие македонци бе, земале двајца рандом бугари типциве што снимаат ова и им дале сценарио или нешто слично. Се ќе направат бугариве само да не омаловажат. Нека пише БИЛО кој човек на форумов што ЗНАЕ барем еден од овие двајцава и нека каже дека е македонец е тек тогаш ќе поверувам дека се македонци.
ПС. Тој што(ако) ќе пише дека знае некој од овие да не биде бугар туку чистокрвен македонец.
Jas go znam edniot.Ako te interesira koj e shto e od kaj e...na PP:smir:
jas gi znam i dvajcata :baeh:
Е овие коментари ме уплашија. До кога ќе има вакви "македонци" кажете ми до кога!?Македонци се. Ги знам. :kesa: