Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
700 000 евра ?
Не е некако многу ? :/
Tолку се зима за победа у групна фаза ЛШ....

А зашто не ме чуди што не сте земале ни денар од учеството :raz:

Сега и ја дознав дека Вардар ке игра во првата лига и преносто ке почне во 17 - 30 на МТВ !!Ништо од 3 лига и тоа сите што збореа,ајде ВАРДАР:vozbud:

Od kaj infovo deka sigurno, sto ima novo kazete, SPONZORI STRUKTURATA kazete sto kako??

700 000 евра ?
Не е некако многу ? :/
Tолку се зима за победа у групна фаза ЛШ....

А зашто не ме чуди што не сте земале ни денар од учеството :raz:

УЕФА мислам од лани ги зголеми износите за тие што играат КВ за ЛШ,Македонија Ѓ.П со самото играње против Бате Борисов,поточно клубот требаше да инкасира 700 000 евра,а од парите и ден денеска не е виден денар,кај кого се парите сеуште е јавна тајна :tv:

Od kaj infovo deka sigurno, sto ima novo kazete, SPONZORI STRUKTURATA kazete sto kako??
Од ФФМ напишаа на официјалната страна дека сите екипи ги подмириле долговите освен во 2 лига Милано и Осогово !!!!Драги Сетинов ја платил котазицијата од 6,000 евра за Вардар да игра во прва лига!!Сепак се спасивме и не се дозволи Вардар да игра во 3 лига:vozbud:

Сега и ја дознав дека Вардар ке игра во првата лига и преносто ке почне во 17 - 30 на МТВ !!Ништо од 3 лига и тоа сите што збореа,ајде ВАРДАР:vozbud:
не се зане дали ке игра уште ке видиме на ждрепката...мене ми јавија од таму имало некој проблеми и неможат да почнат сме немале некој документи а некој биле невалидни иначе котизацијата најверојатно е платена и ја сметаат невалидна....

не се зане дали ке игра уште ке видиме на ждрепката...мене ми јавија од таму имало некој проблеми и неможат да почнат сме немале некој документи а некој биле невалидни иначе котизацијата најверојатно е платена и ја сметаат невалидна....
Ке игра Вардар во првата лига ке видиш сеа ке почне ждребката во 17-30 на МТВ!!!Драги Сетинов ке биде новиот претседател и он ја платил котизаицијата од 6,000 евра за да останаме во првата лига

Има нешто матно нема шанси он така да плати од чиста мира...Нешто се дешава...а само бог знае што!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom