ne tresete be zeleni kakva drita ne gledate deka ffm ne saka da go izbaci vardar od liga ako sakaa nemase tolku da cekaat navodno sega cekaat da se resi situacijata u klubov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Долрокс да не ти ги цитирам сите постови само ке ти кажам големо БРАВО!Конечно нешто реално да се напише.....Но мислам дека нема да не избацат во трета лига да сакаа до сега ке не исфрлеа...Но само одложуваат од ФФМ...И да идеме во 3та лига нема да ми е криво иако знам дека на таков клуб не му доликува само да не биде друго нешто...(стечај)па синовите/ќерките или внуците коа ке те прашаат за некоја приказна да им раскажеш да не биде "еее внучко, си беше еднаш еден ВАРДАР..."А веќе да го нема!
@ooolaff па ако владата не го уништи ВАРДАР кој го уништи?Јовица и Орце сега не го уништија ВАРДАР беше уништен едно попладне коа на вести дадоа Орце у ВАРДАР....на некое си нелегално собрание каде што сам се изгласал...и владата секако го призна....Е тука почнаа маките на нашиот ВАРДАР....http://forum.kajgana.member.php?29695-ooolaff
--- надополнето ---
Да се надополнам....само што отварам спорт и сетинов изјавил дека ке има нов тим нови делегати нови спонзори му се нуделе многу спонзори и играчи а и нови тренери и покрај целава ситуација ја на ова слатко ке се насмеам:pos2:
Прави луѓе нема нигде...Секој си работи за свој интереси....Зашто некој би дал пари?Од љубов кон клубот??Секој гледа да заработи тоа е факт....али ај да не бидеме толку песимисти да видиме што ке направи...Изгледа пак ги "носи" Агрокор, но овојпат наместо со 750 000, ќе финансираат 3 мил евра...Човеков дефинитивно не е за фудбал, овој е исто лајно како и Орце & Company со таа разлика што овој не знае ни 2 и 2 да сврзе...
Друже кога во Вардар би дошле правите луѓе, луѓе кои се разбираат од фудбал, воопшто нема да ми биде криво Вардар да биде и во општинска лига, но она што се случува во моментов со Вардар е рамно на катастрофа...
Епа сега ни останува само да си чекаме и како секогаш сме во голема неизвесност
После е ждребката, првенството почнува за 24 дена, како и секогаш во последниве 5-6 години ние немаме ни екипа, а за подоготовки уште не станува ни збор. Неизвесност до крај, ама сепак ни останува само да почекаме
Баш ме интересира со кој ќе се паднеме во прво коло :icon_mrgr
Ова со Сетинов е живи смешки. Дури почнав и да се надевам па дури и да посакувам во Вардар да се врати Брацо. Ама да добие одврзани раце без да му се мешаат други. Ќе биде нешто како и ракометниот клуб. Не води хоштаплер ама имавме какви такви успеси се додека не се појави Минчо. Епа Минчо веќе се појави во фудбалот, па прашање е дали ќе може да му се парира за некоја годинаСамо некој Арап ни е решение на проблемите :icon_mrgr
Прави луѓе нема нигде...Секој си работи за свој интереси....Зашто некој би дал пари?Од љубов кон клубот??Секој гледа да заработи тоа е факт....али ај да не бидеме толку песимисти да видиме што ке направи...
Nz sto mislite i da doe stinov so sponzori dolgot koj ke go plati??? Edno vreme i nekoj Rusin ke idese ama toa edno vreme sea ni ostnauva da cekame u 5ipol so ke se desi, nz nkoj pisal na forumov k imalo prnos na MVT 1 tocno e toa ??
Брат такви луѓе нема. Знаеш дека и најпоштените кога ќе дојдат во позиција да лапнат нешто веднаш ќе ја искористат. Е разликата е што некои само лапаат, а некои лапаат ама и фрлаат по некој денар што е доволно за добри резултатиМислев на прави луѓе кои нема да крадат, а овие што се вртеа последниве неколку години кога немаше пари да се "лапаат", почнаа и прашокот за перење и штипките да ги продаваат...![]()
Nz sto mislite i da doe stinov so sponzori dolgot koj ke go plati??? Edno vreme i nekoj Rusin ke idese ama toa edno vreme sea ni ostnauva da cekame u 5ipol so ke se desi, nz nkoj pisal na forumov k imalo prnos na MVT 1 tocno e toa ??
Јас како единствен излез гледам да се најде спонзор меѓу иселениците од македонија. Они се пуни пари и плус гледаат со носталггија кон Вардар и македонијаАма и они не се будали да даваат пари во нешто што однапред е гнило