Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aberdin - St. Mirren 2 @ 2.85 (0:1)
La Coruna - Atl. Bilbao 1 @ 2.35 (2:1)
Tours - Dijon 2 @ 2.35 (0:1)
Nantes - Istres 1 @ 1.90 (2:1)
Metz - Le Havre 1 @ 1.85 (2:0)
Young Boys - Grasshoppers 3+ @ 1.55 (2:2)
Ferencvaros - Zalaegerszeg 1 @ 1.80 (4:4) :tapp:
Uplata: 60,00
Dobivka: 11.212,00

фино , спомна дека си немал време да ја пишеш пред почетокот ( што е знак прашалник) , ама немаше никој да ти се налути ако ја кажеше на полувреме. :)

Другар не бев во состојба бидејќи ја гледав ''кога лисјата паѓаат'':)..како и да е ливчето не вреди да го поставувам но во моцарт кладилницата коефициентот беше 7.00 за X-2 и со добар влог можеше многу да се заработи на таква местена утакмица..како и да е повеќе среќа друг пат:helou:

barselona B moze li da vleze vo 1va liga???

Не смее...
Не смеат вторите екипи на професионалните тимови да играат во Примера...

siguren si za ova!!!??? deka barsa B ke mora da padne i da ne ide vo play off!!! ili ako ide vo play off togash taa utakmica ne smee da se igra??? posto treba milijarda da se stai deka barsa ke ispadne??? zatoa.... eve denes igraat so slabi da igrame kontra ili so kako ... a gledam vo poslednite 10 sredbi barsa ima 6 pobedi u pm!

--- надополнето ---

i so belgija kazete sto se desava... demek koj e prv u grupava deka ke zeme titula...???

Дај вистина кажете како иде ова во Белгија... Сакам да му ставам на Ница и Андерлехт појќе пари. :)

At the end of the play-offs 1, the first-placed team becomes the champion of Belgium

--- надополнето ---

Генк вчера изгуби, на Гент не му се потребни бодови, а Андерлехт доколку тепа се приближува на три бода до Генк, а до крајот има уште две кола. Мислам дека посигурен кец од оваа нема денеска.

Еве и за Барса Б дека не смеат да играт во Примера, ваљда не смеат да играт ни плеј-оф, пошо ако играат плеј-оф предвреме ќе се знае дека го губат. :toe:

However reserve teams cannot play in the same division as their senior team. Therefore the team is ineligible for promotion to the Primera Division.

Барса Б,не се рачуна како 3-4 место на табела,пример ако се 5 Барса Б а Ваљадолид 6 ,автоматски се потиснува ваљадолид како 5 и така надоле...

Лугано - Сервет 2
Anderleht - Gent 1 ,играј не се плаши.

Sociedad - Zaragoza 1
Levante-Barselona 2
Nice-Arles 1
Betis-Tenerife 1
Marseille-Brest 1
Valladolid-Cordoba 1

Накурчен вчера по поразот на Мемфис. Денес 5 стотки на:

Ла Коруња Т1 2+ 2,3
Малага Т1 2+ 1,75
Марсеј 1 1,4