Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
La Coruna - Ath. Bilbao 1
Palermo-Milan GG 3+
Sion-Luzern 1

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ajaccio-Clermont-1
Sligo-Bray-1
Paris SG -nANCY- 1
Real M-Getafe-X2
Indjijd-Spartak-1

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Накурчен вчера по поразот на Мемфис. Денес 5 стотки на:

Ла Коруња Т1 2+ 2,3
Малага Т1 2+ 1,75
Марсеј 1 1,4
Ница 1,45
Интер 1Х 1,2

Добивка 4900... Ке се женам ако фатам :D

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
Денес имам претчуство дека ќе биде ден на кладилниците.
Очекувам реал да киксне можно е 1-x , а исто така не верувам дека малага ќе забележи 5та победа по ред.
Се надевам дека манчестер сити ке биде 1-1 3+, и атлетико мадрид x-2.
Лил треба да ја завери титулата кај сентетјен бидејки на домакините не му требаат бодови за ништо, а сметам дека лил е 2 класи подобар тим.
Лакоруња има тежок меч денеска па реален исход 2-3 гола.
Интер нема да го играм едноставно заколнат сум дека 1.95 коефициент на домакин не играм, стално излегува 2 или x.

А

Анноун

Гостин
deportivo la coruna - athletic bilbao 1-1 (4.30)

штитење на ситно : x-1 (6.00)

билбао е сигурен европолигаш , би требало да им дадат како на луѓе да си тепат ла коруња за да изборат опстанок. :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Deportivo - 1 2.35
Dijon - 2 2.35
St. Miren - 2.85
Metz x/1 4.20

Nantes - 1 1.90
Milan - 2 2.05
Ferencvaros x/1 4.40
------------------------------------ 5/7

Real - 1
rengers - 1
Salzburg - 1

fiks

--- надополнето ---

I edna Young Boys i Sion ke iskoci 2-1

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Абе од англија како е со купојте, Бирмингем и Стоук ќе играат во Лига Европа заедно со 5-от од првенството или и 6-от оди во ЛЕ? Зборот ми е за Тотенхем дали има мотив да игра со Сити или горе-долу се сигурни на 6-то место и би требало да играат ЛЕ? Ако е да, тогаш Стити би требало да е јак 1, со победа обезбедуваат ЛШ.

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Абе од англија како е со купојте, Бирмингем и Стоук ќе играат во Лига Европа заедно со 5-от од првенството или и 6-от оди во ЛЕ? Зборот ми е за Тотенхем дали има мотив да игра со Сити или горе-долу се сигурни на 6-то место и би требало да играат ЛЕ? Ако е да, тогаш Стити би требало да е јак 1, со победа обезбедуваат ЛШ.
Мислам дека само 5-тиот оди директно во Лига Европа, а 6ти и 7ми преку квалификации во 3-то коло..ако не е така нека ме поправи некој.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
zasto gi igrame atl. madrid,sevilja i bilbao koga dvajca po tabela idat vo uefa...a zs real i barsa igraa u cup finale,automatski i sedmiot ide vo uefa....dali nekoj znae ova da go potvrdii...za da ne gi brkam za dzabe ????

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
заприметете Троја-Ле Ман колку е местена утакмицата..пред натпреварот ми ја кажаа x-2 и јас отидов до кладилница на брзина да ја изиграм сингл со стотче онака колку да се проба...и сега како што гледам во натпреварот нема ни жолт картон и голот падна веднаш по почетокот на второто полувреме..како и да е

А

Анноун

Гостин
заприметете Троја-Ле Ман колку е местена утакмицата..пред натпреварот ми ја кажаа x-2 и јас отидов до кладилница на брзина да ја изиграм сингл со стотче онака колку да се проба...и сега како што гледам во натпреварот нема ни жолт картон и голот падна веднаш по почетокот на второто полувреме..како и да е
фино , спомна дека си немал време да ја пишеш пред почетокот ( што е знак прашалник) , ама немаше никој да ти се налути ако ја кажеше на полувреме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom