Мислам дека само 5-тиот оди директно во Лига Европа, а 6ти и 7ми преку квалификации во 3-то коло..ако не е така нека ме поправи некој.Абе од англија како е со купојте, Бирмингем и Стоук ќе играат во Лига Европа заедно со 5-от од првенството или и 6-от оди во ЛЕ? Зборот ми е за Тотенхем дали има мотив да игра со Сити или горе-долу се сигурни на 6-то место и би требало да играат ЛЕ? Ако е да, тогаш Стити би требало да е јак 1, со победа обезбедуваат ЛШ.
odi i sedmiotzasto gi igrame atl. madrid,sevilja i bilbao koga dvajca po tabela idat vo uefa...a zs real i barsa igraa u cup finale,automatski i sedmiot ide vo uefa....dali nekoj znae ova da go potvrdii...za da ne gi brkam za dzabe ????
фино , спомна дека си немал време да ја пишеш пред почетокот ( што е знак прашалник) , ама немаше никој да ти се налути ако ја кажеше на полувреме.заприметете Троја-Ле Ман колку е местена утакмицата..пред натпреварот ми ја кажаа x-2 и јас отидов до кладилница на брзина да ја изиграм сингл со стотче онака колку да се проба...и сега како што гледам во натпреварот нема ни жолт картон и голот падна веднаш по почетокот на второто полувреме..како и да е
Во последен мигLa Coruna - Ath. Bilbao 1
Palermo-Milan GG 3+
Sion-Luzern 1