Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
La Coruna - Ath. Bilbao 1
Palermo-Milan GG 3+
Sion-Luzern 1

Ajaccio-Clermont-1
Sligo-Bray-1
Paris SG -nANCY- 1
Real M-Getafe-X2
Indjijd-Spartak-1

Накурчен вчера по поразот на Мемфис. Денес 5 стотки на:

Ла Коруња Т1 2+ 2,3
Малага Т1 2+ 1,75
Марсеј 1 1,4
Ница 1,45
Интер 1Х 1,2

Добивка 4900... Ке се женам ако фатам :D

Денес имам претчуство дека ќе биде ден на кладилниците.
Очекувам реал да киксне можно е 1-x , а исто така не верувам дека малага ќе забележи 5та победа по ред.
Се надевам дека манчестер сити ке биде 1-1 3+, и атлетико мадрид x-2.
Лил треба да ја завери титулата кај сентетјен бидејки на домакините не му требаат бодови за ништо, а сметам дека лил е 2 класи подобар тим.
Лакоруња има тежок меч денеска па реален исход 2-3 гола.
Интер нема да го играм едноставно заколнат сум дека 1.95 коефициент на домакин не играм, стално излегува 2 или x.

deportivo la coruna - athletic bilbao 1-1 (4.30)

штитење на ситно : x-1 (6.00)

билбао е сигурен европолигаш , би требало да им дадат како на луѓе да си тепат ла коруња за да изборат опстанок. :)

Deportivo - 1 2.35
Dijon - 2 2.35
St. Miren - 2.85
Metz x/1 4.20

Nantes - 1 1.90
Milan - 2 2.05
Ferencvaros x/1 4.40
------------------------------------ 5/7

Real - 1
rengers - 1
Salzburg - 1

fiks

--- надополнето ---

I edna Young Boys i Sion ke iskoci 2-1

Абе од англија како е со купојте, Бирмингем и Стоук ќе играат во Лига Европа заедно со 5-от од првенството или и 6-от оди во ЛЕ? Зборот ми е за Тотенхем дали има мотив да игра со Сити или горе-долу се сигурни на 6-то место и би требало да играат ЛЕ? Ако е да, тогаш Стити би требало да е јак 1, со победа обезбедуваат ЛШ.

Абе од англија како е со купојте, Бирмингем и Стоук ќе играат во Лига Европа заедно со 5-от од првенството или и 6-от оди во ЛЕ? Зборот ми е за Тотенхем дали има мотив да игра со Сити или горе-долу се сигурни на 6-то место и би требало да играат ЛЕ? Ако е да, тогаш Стити би требало да е јак 1, со победа обезбедуваат ЛШ.

Мислам дека само 5-тиот оди директно во Лига Европа, а 6ти и 7ми преку квалификации во 3-то коло..ако не е така нека ме поправи некој.

zasto gi igrame atl. madrid,sevilja i bilbao koga dvajca po tabela idat vo uefa...a zs real i barsa igraa u cup finale,automatski i sedmiot ide vo uefa....dali nekoj znae ova da go potvrdii...za da ne gi brkam za dzabe ????

заприметете Троја-Ле Ман колку е местена утакмицата..пред натпреварот ми ја кажаа x-2 и јас отидов до кладилница на брзина да ја изиграм сингл со стотче онака колку да се проба...и сега како што гледам во натпреварот нема ни жолт картон и голот падна веднаш по почетокот на второто полувреме..како и да е

заприметете Троја-Ле Ман колку е местена утакмицата..пред натпреварот ми ја кажаа x-2 и јас отидов до кладилница на брзина да ја изиграм сингл со стотче онака колку да се проба...и сега како што гледам во натпреварот нема ни жолт картон и голот падна веднаш по почетокот на второто полувреме..како и да е

фино , спомна дека си немал време да ја пишеш пред почетокот ( што е знак прашалник) , ама немаше никој да ти се налути ако ја кажеше на полувреме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom