С
Спенсер
Гостин
браво браво...dobiv info utkmicata e smenata u posleden moment rakomet utkmica e koj saka neka pise na pp da mu vratam da mu ja poisam utkmicata... samo pobrazjte za 10 min se gasam pozz
браво браво...dobiv info utkmicata e smenata u posleden moment rakomet utkmica e koj saka neka pise na pp da mu vratam da mu ja poisam utkmicata... samo pobrazjte za 10 min se gasam pozz
a da ti kazam jas dve MESTENI a ne realni utakmici da gi naprajs 1500evra?abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici???
sho da kazam more sho sakash da ti kazamutre luge ako ima pak koj saka po PP ke dobie utkmica ama neznam niso od sea... utre ke vi pisam od sabajle ajde pozzz idam na saem na ZUR da se napraam letva
--- надополнето ---
sto ke kazat J.A. i DIK sea bas me zanima ili ja izlea si treskam od pamet utakmici....
pa drugar ja od parite so gi fativ si kupiv telefnoce nokia E7 telefnot kosta 580 evra samo sto iskoci pa vidi sea ti dali sum gi igral na sitni pari od kaj ke imav pari da kupam skap mobilen ako ne sum faitl pari.... poso sum dete ne rabotam neam pari use 300 evra mi ostanaaa da ti kazam jas dve MESTENI a ne realni utakmici da gi naprajs 1500evra?
e kako be samo 300evra imash?
na olku redeni ako stvarno gi imash i ako gi uplajcash samo 300evra hahah
ili samo taka ni kazuvas ovde i ti za po 500denari si gi igrash
--- надополнето ---
sho da kazam more sho sakash da ti kazam
se skapa gajgajne 300evra imash
arno ti pisa A.J deka 1000evra nemash dosega videno
i posle ce postiram 3 utakmici so 12 koef mesteni i lifceto sho ce go uplatam da vidish kako se igra !
Brate ne im se umaraj ama ic!!! si kaza vcera si staivme si fativme... nit od JA ni od DIK neam dobieno info za utakmica 10 koef, sve neso 10000e kosta mestena volku stavam tolku stavam! taka da ne se umaraj...kolku pari si imash samo tvoja rabota si e...pa drugar ja od parite so gi fativ si kupiv telefnoce nokia E7 telefnot kosta 580 evra samo sto iskoci pa vidi sea ti dali sum gi igral na sitni pari od kaj ke imav pari da kupam skap mobilen ako ne sum faitl pari.... poso sum dete ne rabotam neam pari use 300 evra mi ostanaa
Добро бе ти те пратам долго време...па,само напаѓаш некој,како не ти се смачи:kesa:...a da ti kazam jas dve MESTENI a ne realni utakmici da gi naprajs 1500evra?
e kako be samo 300evra imash?
na olku redeni ako stvarno gi imash i ako gi uplajcash samo 300evra hahah
ili samo taka ni kazuvas ovde i ti za po 500denari si gi igrash
--- надополнето ---
sho da kazam more sho sakash da ti kazam
se skapa gajgajne 300evra imash
arno ti pisa A.J deka 1000evra nemash dosega videno
i posle ce postiram 3 utakmici so 12 koef mesteni i lifceto sho ce go uplatam da vidish kako se igra !