Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Momci, aj dajte da utre da napisam nesto za 500 denari..
v4era i denes otidoa 2000 :(
aj dajte nesto da zemam za utre
pozz

luge sigurni ste deka ispadnala ja ne sum od doma pusten a nemozam da ja najdam nigde ???? inace NEAM NISO PROTIV NA SITE DA IM GIKAZUVAM UTAKMICITE SAMO REKOV PO PP KOJ SAKA ZOSO NEJKAM NEKOJ SO MI SE PONASA TUKA I ME ISMEJAVA DEKA NE SUM ZNAEL PARI KAKO IZGLEDAAT I DEKA LAZAM DA GO IMA TOA ZADOVOLSTVO DA IGRA UTKMICA STO JA KE JA KAZAM !

--- надополнето ---

i da dodadam AUFFFFFFFFFFFFF MN SUM JAK :D :P:P:P

luge sigurni ste deka ispadnala ja ne sum od doma pusten a nemozam da ja najdam nigde ???? inace NEAM NISO PROTIV NA SITE DA IM GIKAZUVAM UTAKMICITE SAMO REKOV PO PP KOJ SAKA ZOSO NEJKAM NEKOJ SO MI SE PONASA TUKA I ME ISMEJAVA DEKA NE SUM ZNAEL PARI KAKO IZGLEDAAT I DEKA LAZAM DA GO IMA TOA ZADOVOLSTVO DA IGRA UTKMICA STO JA KE JA KAZAM !

--- надополнето ---

i da dodadam AUFFFFFFFFFFFFF MN SUM JAK :D :P:P:P

http://www.eurohandball.com/ech/men/2012/match/2/068/Netherlands+-+Greece

ОФИЦИЈАЛНО.....

Браво дечко за утакмицата....

Покрај денешните резултати од Белгија, како да не ти стани мака што играш спортска .. генк 0-2, андерлехт 1-1, зулте 1-2 :nesum:
Друже не им треба на никој, играат плеј оф првите шест тима и бодовите само од меѓусебните дуели им се сметаат и затоа овие бодови не им се битни.

utre luge ako ima pak koj saka po PP ke dobie utkmica ama neznam niso od sea... utre ke vi pisam od sabajle ajde pozzz idam na saem na ZUR da se napraam letva :D:D:D:D

--- надополнето ---

sto ke kazat J.A. i DIK sea bas me zanima :D ili ja izlea si treskam od pamet utakmici....

utre luge ako ima pak koj saka po PP ke dobie utkmica ama neznam niso od sea... utre ke vi pisam od sabajle ajde pozzz idam na saem na ZUR da se napraam letva :D:D:D:D

--- надополнето ---

sto ke kazat J.A. i DIK sea bas me zanima :D ili ja izlea si treskam od pamet utakmici....

bogami nikoj ne sme nisto da kaze za tebe!!! :D dzver!!!

секоја чест братче 10 коефициент, е ова е то шо вела дојава или кажана
алал да ти е

Momci, aj dajte da utre da napisam nesto za 500 denari..
v4era i denes otidoa 2000 :(
aj dajte nesto da zemam za utre
pozz

Ренџерс 1
Ајакс 2
Твенте 1
Милан 1
Кардиф 1

Коеф 4...мислам дека во Премиер имаат најдобри коефициенти за овие мечеви...(барем од тие билтени шо ги иам јас)....
П.С.И Виљареал според мене е чист кец за утре...

abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici??? :D

abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici??? :D

Знаеш дека реалните секогаш заебуваат ..... :vozbud:
Али секако е посигурно одошто да ставиш по 4 утакмици ... Мој совет е да направиш дубл , две утакмици .... е сега колку коефициент ќе излезе зависи, ама не ги ставај сите пари, потроши малку на пиење и жени :vozbud:

Милан 1
Фенербахче 1
Виљареал 1
уште една тенис 1,10 стави си или помал коеф за услов, ама лупни само 200 евра:smir:

Тикет:
Nottm Forest - Doncaster 1 @ 1.65 0:0 FT :nesvest:
York - Eastbourne 1 @ 1.50 1:0 FT :smir:
Heracles Almelo - Excelsior 1 @ 1.45 4:1 FT:smir:
Club Brugge - Kortrijk 1 @ 1.40 4:1 FT :smir:
Trabzonspor - Kasimpasa 1 @ 1.25 2:0 FT :smir:
Senica - Ruzomberok 1 @ 1.50 4:0 FT :smir:

99 % sigurnost :)

1 % so ne bev siguren me plasese notingem :)

Пробајте ја утре од 12:30 почнува.
ERCIYESSPOR - KARTALSPOR 0-1 (gol) @ 2.60

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom