iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Momci, aj dajte da utre da napisam nesto za 500 denari..
v4era i denes otidoa 2000
aj dajte nesto da zemam za utre
pozz

pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
luge sigurni ste deka ispadnala ja ne sum od doma pusten a nemozam da ja najdam nigde ???? inace NEAM NISO PROTIV NA SITE DA IM GIKAZUVAM UTAKMICITE SAMO REKOV PO PP KOJ SAKA ZOSO NEJKAM NEKOJ SO MI SE PONASA TUKA I ME ISMEJAVA DEKA NE SUM ZNAEL PARI KAKO IZGLEDAAT I DEKA LAZAM DA GO IMA TOA ZADOVOLSTVO DA IGRA UTKMICA STO JA KE JA KAZAM !
--- надополнето ---
i da dodadam AUFFFFFFFFFFFFF MN SUM JAK![]()
![]()
Друже не им треба на никој, играат плеј оф првите шест тима и бодовите само од меѓусебните дуели им се сметаат и затоа овие бодови не им се битни.Покрај денешните резултати од Белгија, како да не ти стани мака што играш спортска .. генк 0-2, андерлехт 1-1, зулте 1-2 :nesum:
utre luge ako ima pak koj saka po PP ke dobie utkmica ama neznam niso od sea... utre ke vi pisam od sabajle ajde pozzz idam na saem na ZUR da se napraam letva
--- надополнето ---
sto ke kazat J.A. i DIK sea bas me zanimaili ja izlea si treskam od pamet utakmici....
Momci, aj dajte da utre da napisam nesto za 500 denari..
pozz
abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici???![]()
abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici???![]()
Милан 1abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici???![]()
Тикет:
Nottm Forest - Doncaster 1 @ 1.65 0:0 FT :nesvest:
York - Eastbourne 1 @ 1.50 1:0 FT :smir:
Heracles Almelo - Excelsior 1 @ 1.45 4:1 FT:smir:
Club Brugge - Kortrijk 1 @ 1.40 4:1 FT :smir:
Trabzonspor - Kasimpasa 1 @ 1.25 2:0 FT :smir:
Senica - Ruzomberok 1 @ 1.50 4:0 FT :smir:
99 % sigurnost![]()