С
Спенсер
Гостин
dobiv info utkmicata e smenata u posleden moment rakomet utkmica e koj saka neka pise na pp da mu vratam da mu ja poisam utkmicata... samo pobrazjte za 10 min se gasam pozz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobiv info utkmicata e smenata u posleden moment rakomet utkmica e koj saka neka pise na pp da mu vratam da mu ja poisam utkmicata... samo pobrazjte za 10 min se gasam pozz
abe luge iam u mene nekoj 300 evra... so vikate za uter da gi dupliram na edno liste so 2 porealni utakmici???![]()
utre luge ako ima pak koj saka po PP ke dobie utkmica ama neznam niso od sea... utre ke vi pisam od sabajle ajde pozzz idam na saem na ZUR da se napraam letva
--- надополнето ---
sto ke kazat J.A. i DIK sea bas me zanimaili ja izlea si treskam od pamet utakmici....
a da ti kazam jas dve MESTENI a ne realni utakmici da gi naprajs 1500evra?
e kako be samo 300evra imash?
na olku redeni ako stvarno gi imash i ako gi uplajcash samo 300evra hahah
ili samo taka ni kazuvas ovde i ti za po 500denari si gi igrash
--- надополнето ---
sho da kazam more sho sakash da ti kazam
se skapa gajgajne 300evra imash
arno ti pisa A.J deka 1000evra nemash dosega videno
i posle ce postiram 3 utakmici so 12 koef mesteni i lifceto sho ce go uplatam da vidish kako se igra !
pa drugar ja od parite so gi fativ si kupiv telefnoce nokia E7 telefnot kosta 580 evra samo sto iskoci pa vidi sea ti dali sum gi igral na sitni pari od kaj ke imav pari da kupam skap mobilen ako ne sum faitl pari.... poso sum dete ne rabotam neam pari use 300 evra mi ostanaa
a da ti kazam jas dve MESTENI a ne realni utakmici da gi naprajs 1500evra?
e kako be samo 300evra imash?
na olku redeni ako stvarno gi imash i ako gi uplajcash samo 300evra hahah
ili samo taka ni kazuvas ovde i ti za po 500denari si gi igrash
--- надополнето ---
sho da kazam more sho sakash da ti kazam
se skapa gajgajne 300evra imash
arno ti pisa A.J deka 1000evra nemash dosega videno
i posle ce postiram 3 utakmici so 12 koef mesteni i lifceto sho ce go uplatam da vidish kako se igra !