Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Cambridge - Alfreton - 1

Коефициентот на bwin е паднат од 3.80 на 1..80 : ))

Aue - Padeborn - X-1 @ 5.00
Cambridge - Alfreton - 3-3

Aue - Padeborn - 1-0 (0-0)

Leeds - Arsenal - 2-X @ 14.00

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
Не продавај финти овдека! Кажи дека со секое регистирирање од твојот линк ти одат на тебе + поени! Ако сака некој чисто да се регистрира, нека се регистрира без изразот по последната коса црта(http://www.online-betting-guide.co.uk)! Каде отиде поштеноста и достоинството на нашиот народ! Секој да те прелаже, да те превара!

Кога е така: Нека му умре козата на комшијата бе, нека му умре! Па после и јас мојата ќе ја заколам, да не дојде случајно од мојата млеко да молзе!

Да не е скроз офф:

ТНС - Бангор - 4+
Наполи - Болоња - 3+
Ист Фајф - Ливингстон - 2-2
:eek:ftopic:читај убаво пред нападнеш некој еве ти уште еден мој пост од" како да заработеш пари на интернет"

"Нема богатење но има заработка
http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx41180 еве линк ,лог ин, играј кладионичарски игри или барај реферал-и и лапас пари .исплата сигурна на манибукер.ај усте 5 реферали и ке си земам 10 фунти .кој сака слободно и безплатно е"

и уште еден мој пост на иста тема постар од првио читај

"ако знаете да се кладите еве ви страна ,бесплатно е ,не ти требат пари а можес да заработеш,и нема заебанции за исплата
http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx41180

се шо треба е да се логирас и да имас сметка на монебоокер за да мозат да те исплатат доколку успеес да победиш или пронајдеш нови членови како јас сега .иначе има разни игри но сите се во врска со кладење и тоа на повеќе спортови.имам земано до сега 38 фунти(страната е британска затоа се исплака во фунти).лесно е и интересно а ШО Е НАЈБИТНО БЕЗПЛАТНО Е .ЗА СИТЕ ПРАШАЊА СЛОБОДНО ПИТЕЈТЕ МЕ.сајто е супер и е ептен јак (погоден) најного за тие со сакат да се кладат а немат пари во моменто па тука е бесплатно и можес до добивка.
за да нема заблуди да не мисле некој дека лажам как некој организира такви игри дават пари а безплатно е , одговоро е јасен- цоол осмеслен сајт.тава е сајт каде има јака врска меѓу кладилниците (он лине ) и кладионичарите .логирајте се ,играјте и ке видите шо ти се вика добро осмислена страна,можеби ке најде некој и идеа за да креира и таква страна кај нас .........

и сега прочитај ми го последнио пост

" за ова имам пишано у како да заработиш преку интернет ,сега само ке кажам дека има + (нова )наградна игра за ФА КУПО 100 фунти награда.кој сака и знае англиски нека се -JOIN еве линк

http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx41180

безплатно а ако успесс 100 фунти не се малку ,исплата гарантирано на манибукер ,пишам од (неколку годишно) искуство .не е заебанција"

и на крај прочитај се самио шо си ми напишал
поради твојта неоснована критика добијах и пошта и ми пише една особа дека се служам со некакви подмукли работи :uvo:
и за на крај да ти појаснам дека се добива една фунта по реферал а не добиваш пари од неговата заработка

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Омг Тнс некаде 3:2 некаде 2:2 ама изглеа 2:2 e :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
аталанта - мајами 1

причина за ова е дека бош нема да игра а за леброн не се знае али би требало да не игра...мајами без триото вејд,бош и леброн(особено овој) не се тоа тоа...имаат 3 последователни порази...каде што фалеше само леброн а вечерва би требало да фалат и леброн и бош, така да дека само онлајн во ова време може да се стаи најдобро е да ја почекате за да се види почетната петорка...ако фали леброн и бош треба да е чиста...а ако сте скептици изиграјте ја со хендикеп за аталанта мислам дава + 6.5

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
на резултати следев ја потврди 3:2 стоеше 10-15 минути и после ја вратило :(

Член од
22 август 2006
Мислења
497
Поени од реакции