iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
Vaxhuall - Corby
HT: 0-1
FT: 3-2
HT: 0-1
FT: 3-2
Cambridge - Alfreton - 3-3Cambridge - Alfreton - 1
Коефициентот на bwin е паднат од 3.80 на 1..80 : ))
Не продавај финти овдека! Кажи дека со секое регистирирање од твојот линк ти одат на тебе + поени! Ако сака некој чисто да се регистрира, нека се регистрира без изразот по последната коса црта(http://www.online-betting-guide.co.uk)! Каде отиде поштеноста и достоинството на нашиот народ! Секој да те прелаже, да те превара!
Кога е така: Нека му умре козата на комшијата бе, нека му умре! Па после и јас мојата ќе ја заколам, да не дојде случајно од мојата млеко да молзе!
Да не е скроз офф:
ТНС - Бангор - 4+
Наполи - Болоња - 3+
Ист Фајф - Ливингстон - 2-2
HT: 0:1Ако биди Vauxhall - Corby 2ка на полувреме мавајте на 1
2;2 e сеа секаде :ДОмг Тнс некаде 3:2 некаде 2:2 ама изглеа 2:2 e![]()
ne bese blokirana na 15 kvota ja igrav so napoli 1 tns 1 i sevilla 1x i me turna tns koj maler sum znaci :SHT: 0:1
FT: 3:2
Штета шо беше блокирана во најпростата кладилница ДЕПОРТИВО!!![]()
Ја даде 3-2 и стоеше така 15 минути,а на крај ја затвори 2-2 со што тоа би требало да биде конечен резултат!2;2 e сеа секаде :Д
Разбрав и за такви ливчина ама и дека моцарт била 26 коефициент и ги отепалеne bese blokirana na 15 kvota ja igrav so napoli 1 tns 1 i sevilla 1x i me turna tns koj maler sum znaci :S
bravo,isto i vo mozzart bese blokirana steta ...HT: 0:1
FT: 3:2
Штета шо беше блокирана во најпростата кладилница ДЕПОРТИВО!!![]()
jas go sledev i se izgorev staviv 1000 denari !!!!!!!!!!!!!!има ли оште луге шо го следат на балисто???????? :nenene: