Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Kortrijk - Lokeren 1-1
Wolves - Doncaster X-1
City - Leicester 1-1
Aue - Padeborn 1-1

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Miami - Atlanta 2 @ 2.70

Mi ja kaza eden i mi rece deka ne igrale James i Bosh, a ne bil siguren i Wade, i da igral Wade bi dobil mala minutaza...
Neznam sega kolku e sigurno ova...
И ја вака разбрав.Плус и Мајами имаат 3 пораза по ред а Атланта не се баш јаки.Ваква шанса не им се пружи баш на сите екипи така да Атланта мора да го користи ова.

П.С http://www.nba.com/heat/news/notes.pdf

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
кирца game notes што ти се ставени малце ми се ко податоци за коментатори нема баш многу нас да ни помогнат у ситуацијава...не ме сваќај погрешно браво за добрата мисла за да ни помогнеш. иначе ке се сложам со тебе и со остали за шансата на атланта али не би се летал многу пошто не се знае баш сигурно дека нема да играат. еве што вика на страна една:
Wade (probable), James (game-time decision) and Bosh (doubtful) may not face the Hawks on Tuesday.
од мене чикаго 1 со хендикеп

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Cambridge - Alfreton - 1

Коефициентот на bwin е паднат од 3.80 на 1..80 : ))

Aue - Padeborn - X-1 @ 5.00

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Јас мораше да ја сврзам со нешто, и лупнав тенис едни шо не ги знам. Нејсе, тој вкладилница рече втор сум бил за 1 сат шо ја уплаќат.

O

ob1

Гостин
Ја таа грчката ја сврзав со:

Luton - York - 1
Napoli - Bologna - 1
Braga - Ferreira - 1
Cambridge - Alfreton - 1

Ако ме скине некоја од овие да сум жив и здрав. :)

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
TNS-Bangor тип: 1 квота 1.80, Би требало да падне 1 , бидејќи со победа ТНС би му се приближил на 1 бод разлика од Бангор во случај да ги победи заостанатите 2 меча. А Бангор нема што да бара кај ТНС, во куп на Велс беа поразени кај ТНС дури со 9-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom