Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи-Фиорентина 1-1
Катанија-Киево 1
Џенова-Удинезе 1
Вестхем-Арсенал 2-2

CAMBRIDGE 2 2.45

ATALANTA 2 2.55

MORTON 1 2.10

ROSS COUNTY 1 2.80

Mi gi pratija od Switzerland ... Mi kazaa deka se 100 % ... :D ... kAKo sakate praite ... jas ke gi odigram .. l:D pozz

на мене ми кажаа да те следам дека си бил добар па да видам ,првпат, шо ке е- to be or not to be ....is the question

кај виде оти е одложена?
Му се јавив на еден другар кој работи во Депортиво да ми го уплати ливчето и ми вика таа не можам или е блокирана или одложена и му викам додај една од тебе која сакаш.

Му се јавив на еден другар кој работи во Депортиво да ми го уплати ливчето и ми вика таа не можам или е блокирана или одложена и му викам додај една од тебе која сакаш.

R Kaunti ne e odlozena, jas ja uplativ na Betfair, a stom ja ima tamu znaci se igra, tamu ne blokiraat ako se igra pa makar i mestena da e.

Чудни се кладилнициве :) Еве во моцарт ми вика со Мортон мораш да ставиш уште 2 екипи ,Мортон го примаат само во ливче со над 6 екипи.

допуна

оди у as sport

--- надополнето ---

Чудни се кладилнициве :) Еве во моцарт ми вика со Мортон мораш да ставиш уште 2 екипи ,Мортон го примаат само во ливче со над 6 екипи.

исти и за тебе важи оди у ас спорт.как пиша балист така ми ги уплатија без приговор или сл.

Епа секогаш не можеш да уплатиш онаму каде што е најдобро.
Има нешто во тој натпревар штом ја одложија во Депортиво.

По грешка пишав во Фан клуб манчестер Јунајтед!!
Ајачио- Ле Авр 1-2 пробајте на ситно.

Рос Каунти и Мортон се од Шкотска...2

Во Премиер може да ја уплатиш...

Денес најсигурна ми е:
Интер 1

Тикет 1:
Кан - Стразбур - Х-1 (0:0 на полувреме)
Интер - Болоња - 1
Свонси - Кристал Палас - 1 (3:0 крај)
Виљареал - Осасуна - 1

Тикет 2:
Атлетик - Сантандер - 1
Шалке - Хамбург - 1
Волфсбург - Баерн - 2 (0:1, 20 мин)