Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.389
Поени од реакции
5.506
Leicester - Swansea 1 @ 2.15

ЈА ДОБИВ ПРЕКУ SMS 100% била сигурна !!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Номоргејмс добар инфо и на Балисти може да ги изиграм од мене за денеска Чалтон (2.00) мислам денеска тепа 4 по ред нема тепано за мене таа е најсигрна! од 18:00 e..

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Номоргејмс добар инфо и на Балисти може да ги изиграм од мене за денеска Чалтон (2.00) мислам денеска тепа 4 по ред нема тепано за мене таа е најсигрна! од 18:00 e..
spored mene Charlton treba da bide kec ama ima edna rabota sto me drzi vo rezerva, a toa deka 1 napagac sigurno ne igra a isto uste 2 se pod prasalnik, jas zasega stojam na strana, pocekjte malku ako mozam da vidam dali sigurno i drugite 2 ke bidat nadvor od timot.

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
spored mene Charlton treba da bide kec ama ima edna rabota sto me drzi vo rezerva, a toa deka 1 napagac sigurno ne igra a isto uste 2 se pod prasalnik, jas zasega stojam na strana, pocekjte malku ako mozam da vidam dali sigurno i drugite 2 ke bidat nadvor od timot.
не знам за вас ама јас имам лошо претчувство за оваа утакмица- ми смрди на Х..... нема да и ставам многу пари

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.634
Поени од реакции
14.541
да не звучам песимистички ама 16 коеф. за 60 денари .. :vozbud::vozbud:
Абе онака пратив па и ти, не дека нешто и јас сум сигурен многу, јас дури и мислам нема теоретски шанси да испадне, али зошто да не се проба.. :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас сум пробал неколку пати со ова поракиве и никад не испаднало ... :)

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10
Абе онака пратив па и ти, не дека нешто и јас сум сигурен многу, јас дури и мислам нема теоретски шанси да испадне, али зошто да не се проба.. :)
ами џабе фрлени пари .. поарно напрај едно лифче со 4-5 утакмици одошто вака ..

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
да не звучам песимистички ама 16 коеф. за 60 денари .. :vozbud::vozbud:
не, види, реално ако гледаме, тоа е едно евро. 100 души ако пратиле порака да се пробаат вака се сто евра. Господинот што ги добива парите не ги гледа како 60 денари туку ги гледа вкупно, а колку е помала цената, толку повеќе луѓе ќе се "излажат". муабетот ми е дека ако стварно погодува, на добар пат е да прави ненормални пари- и јас ќе му пратам порака наредниот пат ако ја погоди оваа :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Southampton - 2
Notts Couty - 1
M.Haifa - 1
Watford - 2

Doncaster - P2
Combridge - 2
Corby - 2
Northampton - x/1
Morecambe - 2

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
зависи од кај земаш :)
Сум пробал од повеќе места ама џабе.
Најверојатно дечките седнуваат го разгледуваат цел билтен бараат 3-4 утакмици што мислат дека ќе испаднат и тие ти ги праќаат ...

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
еве чисто информативно ,незнам дали сум улав ама за дојава од 30 коефициент имам платено 250 евра .Ти за 60 денари 16 коефициент незнам колку ти е сигурна ама важно сакаш да помогнеш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom