spored mene Charlton treba da bide kec ama ima edna rabota sto me drzi vo rezerva, a toa deka 1 napagac sigurno ne igra a isto uste 2 se pod prasalnik, jas zasega stojam na strana, pocekjte malku ako mozam da vidam dali sigurno i drugite 2 ke bidat nadvor od timot.Номоргејмс добар инфо и на Балисти може да ги изиграм од мене за денеска Чалтон (2.00) мислам денеска тепа 4 по ред нема тепано за мене таа е најсигрна! од 18:00 e..
60 денари. Од оваа.Колку те кошташе пораката и од која страна?
не знам за вас ама јас имам лошо претчувство за оваа утакмица- ми смрди на Х..... нема да и ставам многу париspored mene Charlton treba da bide kec ama ima edna rabota sto me drzi vo rezerva, a toa deka 1 napagac sigurno ne igra a isto uste 2 se pod prasalnik, jas zasega stojam na strana, pocekjte malku ako mozam da vidam dali sigurno i drugite 2 ke bidat nadvor od timot.
Абе онака пратив па и ти, не дека нешто и јас сум сигурен многу, јас дури и мислам нема теоретски шанси да испадне, али зошто да не се проба..да не звучам песимистички ама 16 коеф. за 60 денари ..![]()
ами џабе фрлени пари .. поарно напрај едно лифче со 4-5 утакмици одошто вака ..Абе онака пратив па и ти, не дека нешто и јас сум сигурен многу, јас дури и мислам нема теоретски шанси да испадне, али зошто да не се проба..![]()
не, види, реално ако гледаме, тоа е едно евро. 100 души ако пратиле порака да се пробаат вака се сто евра. Господинот што ги добива парите не ги гледа како 60 денари туку ги гледа вкупно, а колку е помала цената, толку повеќе луѓе ќе се "излажат". муабетот ми е дека ако стварно погодува, на добар пат е да прави ненормални пари- и јас ќе му пратам порака наредниот пат ако ја погоди оваада не звучам песимистички ама 16 коеф. за 60 денари ..![]()
Јас сум пробал неколку пати со ова поракиве и никад не испаднало ...![]()
Сум пробал од повеќе места ама џабе.зависи од кај земаш![]()
еве чисто информативно ,незнам дали сум улав ама за дојава од 30 коефициент имам платено 250 евра .Ти за 60 денари 16 коефициент незнам колку ти е сигурна ама важно сакаш да помогнешАбе онака пратив па и ти, не дека нешто и јас сум сигурен многу, јас дури и мислам нема теоретски шанси да испадне, али зошто да не се проба..![]()