Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еве чисто информативно ,незнам дали сум улав ама за дојава од 30 коефициент имам платено 250 евра .Ти за 60 денари 16 коефициент незнам колку ти е сигурна ама важно сакаш да помогнеш

барем излезе?

ејј ми падна торба браво кафе у кафето...... го имам зарот денеска :D
играјте ја Southend 2 у 1
:))))))))))))))

еве чисто информативно ,незнам дали сум улав ама за дојава од 30 коефициент имам платено 250 евра .Ти за 60 денари 16 коефициент незнам колку ти е сигурна ама важно сакаш да помогнеш
И? испадна дојавата?
Така еден другар исто 250 јурки и + 100 што уплати у вода му отидоа..:smir:

И се исплатеше ?
се исплатеше да признаам , му платив 250 евра уплатив за 4000 епа рачнај .Ама за прв пат не сум можел да се мрднам од утакмицата иако имам искоцкано многу пари .

Ja vidov na eden bloger

Ipswich - Nottm Forest 2-1

neznam kolku e sigurna, ne trcajte mnogu

spored mene Charlton treba da bide kec ama ima edna rabota sto me drzi vo rezerva, a toa deka 1 napagac sigurno ne igra a isto uste 2 se pod prasalnik, jas zasega stojam na strana, pocekjte malku ako mozam da vidam dali sigurno i drugite 2 ke bidat nadvor od timot.

da nadopolnam, spored ona sto go znam napagaci 2 napagaci ne igraat edniot ke bide na klupa za rezervi,moe mislenje: se uste mislam deka ovaa utakmica moze da izleze 1 ama ako saka nekoj da igra neka odi so pomal vlog bez zaletuvanje.

се исплатеше да признаам , му платив 250 евра уплатив за 4000 епа рачнај .Ама за прв пат не сум можел да се мрднам од утакмицата иако имам искоцкано многу пари .

кажи го тогаш изворот и јас ќе му платам :)

balist ако може да појасниш од каде ти е изворов
те пратам некое време и можам да речам дека имаш добри типови
Шо се однесува до купувањето утакмици од овај http://pro-prelaze.bloger.hr/ blog ja imam kupeno union berlin pred nekoe vreme i stvarno izleze

balist ако може да појасниш од каде ти е изворов
те пратам некое време и можам да речам дека имаш добри типови
Шо се однесува до купувањето утакмици од овај http://pro-prelaze.bloger.hr/ blog ja imam kupeno union berlin pred nekoe vreme i stvarno izleze

колкава квота?

Лечестер - 1
КПР - 1
Нортемптон - 1
Кристал Палас - 1
Нотс Каунти - 1
Шефилд Јунајтед - 1

Ова требаше да го уплатам, ама саатот на компјутерот цело време ми покажува оти е 2 и ХХ минути.. И сеа гледам 3:00 покажува.. Викам дај да одам да го уплатам, кога се вртам накај другиот, гледам 16:00, вестите на А1 почнале.. У пм! (сеа ќе мора да навивам да не излезе листот) :)

кажи го тогаш изворот и јас ќе му платам :)

ако сакаш ке ти го дадам бројот од мобилен преку ПП.
Човек беше не одам јас на виртуелни личности поинаку е вака очи во очи .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom