2:1 ништо..тестираме извор.... ако излезе ќе има уште...... држете среќа![]()
2:32:1 ништо..
Прв пораз на Бангор.. очекував дека нема да тепаат ама мислев и дека нема да изгубат, затоа Х... ама тоа е.:back:
Prestatyn Town - Bangor City X (4.20) 4 - 2
Онака.. колку да не бидам офтопик... ама мислам дека ќе испадне.
После NBA...
1 у 2 била
pa nekako mora da bide1 у 2 била![]()
Јас друже кога ќе ми кажат таква "дојава" секогаш ги играм двете варијанти... не еднаш сме биле сведоци кога се игра дојава 2-1 а испаѓа обратное да де 1 у 2 биласеа ќе си погодуваме
![]()
![]()
кажа 2 у 1 и не излезе, мене тоа ме интересира.... а дека сомнителни се околностите и тоа е точно..... ќе му дадам уште една шанса...
епа тоа е ќе знаеме за друг патЈас друже кога ќе ми кажат таква "дојава" секогаш ги играм двете варијанти... не еднаш сме биле сведоци кога се игра дојава 2-1 а испаѓа обратно
тууууу е тоа беше дојавиште, ми ја пратиа од еден затворен форум и тоа уште во четврток а јас не бев у мкд и коа стигнав да уплатам у саб сабајле нигде не даваа...али беше беспари така да мислев тешко да искочи...тоа беше чуда местење до бесвест кај ти текна незна...епа тоа е ќе знаеме за друг патмакар шо не треба така да биде. Дојава беше Вартекс-Задар пред 2 години кога ја кажаа точен резултат 5:2..... и си излезе- не беше 2:5
![]()
ми текна затоа што се смеев кога ми ја дадоа и не ја играв.... ја сонувам навечертууууу е тоа беше дојавиште, ми ја пратиа од еден затворен форум и тоа уште во четврток а јас не бев у мкд и коа стигнав да уплатам у саб сабајле нигде не даваа...али беше беспари така да мислев тешко да искочи...тоа беше чуда местење до бесвест кај ти текна незна...
ми текна затоа што се смеев кога ми ја дадоа и не ја играв.... ја сонувам навечер100 квота беше