Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
ја гледав вчера еј!!! ахахахха ко чиста мешталјка да гледам или ко мк баскет да се гледа!!! болје сан антонио службена да им ја дадеше него така да се бламираат, паркер данкан и џинобели не ни ги играше ко што треба...ц ц ц, изгледа на сан антонио више не му ни треба и вчера не се умараа ама ич! какви лоши кошеви примаа тоа е чудо невидено!!! катастрофа!
Друже и јас гледав 1 полувреме,и 3 четвртина.и се ми стана јасно, кога видов дека Данкан и Паркер ги седи на клупа,сега најде да ги одмара Грег Попович,старец глупав...капак на се Орландо имаа ненормален процент на реализација,се што се шутна-влезе.... Јебига ,живот иде далје...

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
^^ Ja ставив за 1500 денари.
која?

--- надополнето ---

Друже и јас гледав 1 полувреме,и 3 четвртина.и се ми стана јасно, кога видов дека Данкан и Паркер ги седи на клупа,сега најде да ги одмара Грег Попович,старец глупав...капак на се Орландо имаа ненормален процент на реализација,се што се шутна-влезе.... Јебига ,живот иде далје...
кажи ти вечер нба што ќе правиме! која од која се!

А

Анноун

Гостин
нема денес нба , слават божиЧ , утре се дерби мечевите , орландо - бостон и лејкерс - мајами ( на мтв)

С

Спенсер

Гостин
Дечки,да ви кажам нешто...

Ипсвич - Ватфорсд 1-Х

вака секаде ја кажуваат...

ја не ја играм,само предлог давам. полека со уплата

M

mercenary

Гостин
Таа има 12 коеф. за 1-Х, сигурно за таа збори тој што бара пари... :icon_mrgr

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Ipswitch не ја играјте...се рашири сегде нема да излезе.Исто ко лариса вчера.Е сеа дај нека каже некој што бидна со Кувајт-Кореа требаше во 1-30 да играат...па преместиле 2-30 ...а уште не глеам ни резултати ни ништо....??
ИНФО?

Фала

M

mercenary

Гостин
Ipswitch не ја играјте...се рашири сегде нема да излезе.Исто ко лариса вчера.Е сеа дај нека каже некој што бидна со Кувајт-Кореа требаше во 1-30 да играат...па преместиле 2-30 ...а уште не глеам ни резултати ни ништо....??
ИНФО?
(1 - 1) 2 - 1

Извор - sportlife.com.mk > резултати во живо > сите денешни

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
17:30 CSKA.Moscow - Omsk - Tip 2 @ 2.00

Stake : 9 / 10

Naime dva kluba koja usko saradjuju,prethodnih sezona su uvek po potrebi davali bodove jedni drugima,pa isto ocekujem i ovaj put,sa tim da Omsku su vise potrebni u ovom trenutku,u dobroj je formi dok domacin igra jako lose,totalno neuigrano deluju na ledu pa su pre par dana izgubili derbi od Spartaka sa cak 3-0..Omsk pobedjuje !

Не летајте само! иако тој вчера искочи не значи денес да ставате дупло или тродупло! Одговорноста е ваша!
lele ovie presvrt neviden napravija Sekoja cest :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дечки, јас имам дојава со 30коефицент, 100 евричина, плаќање нормално однапред, ако излезит следната ќе е 200евра, а ако не излезит, уште еднаш ќе ме видите, жими стапов. Нека пише по ПП тој што е заинтересиран да се договориме за плаќањето. :smir:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Пеце 99% е продава ипсвич - ватфорд 1 во Х
и мене ми е кажаа само мн публик бет станаа бее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom