Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
HOKEJ- AUSTRIJA

19:15 Jesenice-Villach - Tip 2 @ 2.15

Stake: 10/10

Info:

Domacin je u fazi raspada,klub su prosle nedelje napustila cak 3 igraca,medju njima i najbolji igrac Jesenica Kennedy..Zbog toga u klubu vlada haos,igraci gotovo ne pricaju izmedju sebe a trener je dosao u sukob sa vlasnicima zbog nedovoljne podrske koju ima na putu ka obezbedjivanju opstanka.Sve ide u prilog Villach-u..

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
За вечер НБА ,повторно играм ПРОТИВ Орландо,кој е ремонтиран пред 1 недела,пред два дена ви сугерирав да ја играте да изгуби од Далас,така и беше ,вечер им гостува Одличниот Сан Антонио во полн состав и во супер форма, додека не видам дека Орландо победи голем натпревар ке играм против нив на секој натпревар.... Орландо-Сан Антонио 2 2.2 среќно

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
За вечер НБА ,повторно играм ПРОТИВ Орландо,кој е ремонтиран пред 1 недела,пред два дена ви сугерирав да ја играте да изгуби од Далас,така и беше ,вечер им гостува Одличниот Сан Антонио во полн состав и во супер форма, додека не видам дека Орландо победи голем натпревар ке играм против нив на секој натпревар.... Орландо-Сан Антонио 2 2.2 среќно
да да и јас ја играв на 1000 сингл таа, на 1500 сингл оваа хокејов и на 500 ги сврзав сан антонио,мајами,и хокејов па ќе видиме! али не е толку сигурна дека ми е страв сан антонио ко што слушнав имале 16 победи по ред така да! останува да видиме али сепак добар коеф е! па здравје!

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
HOKEJ- AUSTRIJA

Info:

Domacin je u fazi raspada,klub su prosle nedelje napustila cak 3 igraca,medju njima i najbolji igrac Jesenica Kennedy..Zbog toga u klubu vlada haos,igraci gotovo ne pricaju izmedju sebe a trener je dosao u sukob sa vlasnicima zbog nedovoljne podrske koju ima na putu ka obezbedjivanju opstanka.Sve ide u prilog Villach-u..
3-4 поздрав!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
HOKEJ- AUSTRIJA

Info:

фала на инфото го одиграв сингл за 1000 еве нешто за вечер

Орландо - 1
Мајами - +208.5 мислам дека ваа нема кај да бега

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
ја гледав вчера еј!!! ахахахха ко чиста мешталјка да гледам или ко мк баскет да се гледа!!! болје сан антонио службена да им ја дадеше него така да се бламираат, паркер данкан и џинобели не ни ги играше ко што треба...ц ц ц, изгледа на сан антонио више не му ни треба и вчера не се умараа ама ич! какви лоши кошеви примаа тоа е чудо невидено!!! катастрофа!

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
17:30 CSKA.Moscow - Omsk - Tip 2 @ 2.00

Stake : 9 / 10

Naime dva kluba koja usko saradjuju,prethodnih sezona su uvek po potrebi davali bodove jedni drugima,pa isto ocekujem i ovaj put,sa tim da Omsku su vise potrebni u ovom trenutku,u dobroj je formi dok domacin igra jako lose,totalno neuigrano deluju na ledu pa su pre par dana izgubili derbi od Spartaka sa cak 3-0..Omsk pobedjuje !

Не летајте само! иако тој вчера искочи не значи денес да ставате дупло или тродупло! Одговорноста е ваша!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom