не местенка местенка ипол .1-0 1-1 1-2 2-2 3-2 3-3 ала да му е на таканаречените фудбалери мајстори прави .Manchester C - everton тамански 1-2 ахахах, ни паблик ни ништо на албинолефе, каква мештаљка еј ахахахахха!!!
не ја знам ситуавцијата таму .Ако ги постирале како ливчиња или пред да почне утакмицата зошто да не .на фб има некој фаци, се 1-2 2-1 постираат ко слики за секој пресврт они постираат! дива лига, можно ли е стварно да ги знаат, па та преку ку**в ќе се соберат колку треба само да искочат и тако даље...тој вчера што го постирав за гетафе и унион берлин ја стаил денес 2у1...можно ли сите да ги знаат???
не ја знам ситуавцијата таму .Ако ги постирале како ливчиња или пред да почне утакмицата зошто да не може се да знаат .на фб има некој фаци, се 1-2 2-1 постираат ко слики за секој пресврт они постираат! дива лига, можно ли е стварно да ги знаат, па та преку ку**в ќе се соберат колку треба само да искочат и тако даље...тој вчера што го постирав за гетафе и унион берлин ја стаил денес 2у1...можно ли сите да ги знаат???
ПовелиА да дадеше линк од страната на фејсбук ?![]()
Да, малку се контрадикторни за некој типови. Прочитав подолу во објавите за неделната Оснабрик. Прво ја пишуваат 2/1, па други коментираат 1/2, па трети дека тоа било паблик бет, немало шанса така да влези.... Веќе ако не сакате да ризикувате останува нели, дупла шанса X2Го пратам The Gunners , значи :
SCO Angers - Tours FC 2 (3.70)
+
Stade Lavallois MFC - ES Troyes AC 1 (2.10)
bet-at-home
Но како што можев да видам од групата на ФБ Турс ја играат X
Сепак со среќа :salut:
А коефициентот на Ангерс за сега паѓа за 1(единица).Го пратам The Gunners , значи :
SCO Angers - Tours FC 2 (3.70)
+
Stade Lavallois MFC - ES Troyes AC 1 (2.10)
bet-at-home
Но како што можев да видам од групата на ФБ Турс ја играат X
Сепак со среќа :salut:
Значи сигурноста на утакмицата тие 1 од 64 што е прилично НЕ сигурно.еве за денес
Laval - Troyes 2-1 (на нет сегде ја пишува овака изгледа местена е )
Clermont - Grenoble 1
Barcelona - A.Bilbao 1
100/6400
Не му е тоа сигурност. За 100 ден. ке земе 6400 ден
Значи сигурноста на утакмицата тие 1 од 64 што е прилично НЕ сигурно.
добро бе па ти ако сакаш ставај ако не не
Значи сигурноста на утакмицата тие 1 од 64 што е прилично НЕ сигурно.