Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
каков фабрегас бе! уште летово му облекоа дрес на барса, не отиде летово заради договори и слично и да падне прашината и вревата околу тоа, и сеа на лето ќе си го земат милијарда посто, исто ко со анри што беше, не гледаш дека лошо игра цеск, без мотив без ништо, неможе арсенал да им стигне до гол на барса бе, ги гледам секое коло, многу ги сакам али реален да бидам нема капацитет за барса, се мачат со слаби екипи, играат поединци не се тим како порано! ако клиши отиде во реал уште зимово, барса е 100%,башка арсенал игра фудбал ко барса, само не на истата висина како нив, незнае арсенал да се затвори ко интер и да чека шанси! ќе играат отворен фудбал и според мене ќе си го јадат и на емирати и на камп...како навијач на арсенал го кажувам ова, ме фаќа нервоза дека се толку неконкуренти ама барем сум реален.

Manchester C - everton gg3+
Manchester C - everton тамански 1-2 ахахах, ни паблик ни ништо на албинолефе, каква мештаљка еј ахахахахха!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Francuska 2 Liga. Anger - Tours (tip 2) 3,15... 99,9 %

Пробајте ова. Јас ќе ја врзам со две други

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
како што реков прееска
албинолифе ни публик ништо си е наредија и Х и 2 во Х
само уште да имаше кај да е играме ...секаде блокирана беше

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Значи ова италјаниве како местат не се нормални .
За утре мислам дека оваа ке испадне вака коеф иде надоле а и плус имаат играно 2 утакмици каде што имат тепано Аirbus така да јас би реков оваа да се игра 2 или гг или 3+,но можно е да биде х бидејки се еден под друг на табела па да не делат бодови но иако еден под друг можно е и да се борат за поени.Јас си останувам на 1 и 3+ така ке ја играм оваа и може.
Исто така утре мислам дека Laval-Troyes-2 бидејки паѓа коеф но може да се игра и 3+ бидејки Laval e -2 во голови но сепак Тroyes e појак тим

Aberystwyth-Airbus-2 @3.00 овој до утре ке падне 2.8
Laval-Troyes-2 @3.10 до утре овој ке падне негде 2.6

Тоа е за утре поздрав

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
како што реков прееска
албинолифе ни публик ништо си е наредија и Х и 2 во Х
само уште да имаше кај да е играме ...секаде блокирана беше
на фб има некој фаци, се 1-2 2-1 постираат ко слики за секој пресврт они постираат! дива лига, можно ли е стварно да ги знаат, па та преку ку**в ќе се соберат колку треба само да искочат и тако даље...тој вчера што го постирав за гетафе и унион берлин ја стаил денес 2у1...можно ли сите да ги знаат???

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
алмериа - гетафе незнам од каде му била , ама очигледно е дека двата клубови соработуваат
иначе оваа пјаченца 2 во Х реков дека ќе е заради инфото кое го добив ДЕКА НАД 3 МИЛИОНИ ЕВРА УПЛАТИЛ НЕКОЈ ЧОВЕК НА 2 во Х во азиските кладилници!
и веднаш се знае колку е сатот , така? :smir:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
алмериа - гетафе незнам од каде му била , ама очигледно е дека двата клубови соработуваат
иначе оваа пјаченца 2 во Х реков дека ќе е заради инфото кое го добив ДЕКА НАД 3 МИЛИОНИ ЕВРА УПЛАТИЛ НЕКОЈ ЧОВЕК НА 2 во Х во азиските кладилници!
и веднаш се знае колку е сатот , така? :smir:
абе гетафе вчера ја видов, али и мене ми ја кажаа на хт али не како 100% него пробај ја, а денес унион берлин 2у1 исто! овој секоја 2у1 ја има у пм! иначе денес не ми е јасно како не ја направија паблик! ај тој што уплатил, него знаеш ли ти уште колку уплатиле на x i 2ux posle nego!

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ама изгледа не ме свајчаш шо ти кажувам :smir:
не е работава колку уплатиле после него на Х и на 2 у х
сакав да ти кажам дека тој што уплатил 3 милиони сигурно не сум јАс, ти или било кој друг од форумов ,тоа е сигурно некој пратен од газдите на клубовите,поточно некој кој што е 100% сигурен дека ќе биде 2 во Х.неможе некој да уплати толку пари на 2 во Х ако не е 100% сигурен
е во ваква ситуација , џабе и публик бет и се,кладилниците ништо неможи да ги спаси и затоа е тргаат од понуда ,едноставно е
а за овие утакмициве шо пишуваш дека некој ги погодил 2 во 1 појма немам како ги погодил :)
сигурно го има Истепано убав период и срејча

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
^ Ја видов од една страница на фејс...типот предходно ги имаше кажано Хетафе 1/2 и Албинолефе X...Сеа дали ќе ја погоди оваа појма немам. Ќе си ја пуштам за 100-че врзана па шо биди нека биди :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
^ Ја видов од една страница на фејс...типот предходно ги имаше кажано Хетафе 1/2 и Албинолефе X...Сеа дали ќе ја погоди оваа појма немам. Ќе си ја пуштам за 100-че врзана па шо биди нека биди :)
А да дадеше линк од страната на фејсбук ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom