Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Епа братче не е баш за 600 денари туку за една просечна македонска плата:) Ама нема везе ќе се жалиме у другата тема :pos2:
Хипотетички кажав бе, не земај одма здраво за готово. :pos: Ајде сега, да не забегуваме оф топик... :)

Продолжете со типовите.

:salut:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.922
Genoa - Inter 2 9/10
Без разлика што ќе направи, не ми е јасно зошто му даваат 2.00 на Интер на гости. Мислам здрави и живи да се, така беше и со Каљари. Сега дури и да не фатам, ќе им ги вратам парите од Каљари. Џенова запна и си ја тепа последната, зошто игра со Интер па ризикуваше да влезе во ептен лоша серија. Интер не ја доби Сампдорија и сега мора за да не му избега Милан 4 бода (веројатно Милан ќе го плесне Јуве утре, без навреда, стриктли бизнис.) Минатиот пат со Сампдорија препорачав да не се игра на Интер туку г/г или 3+ (само првото влезе), сега препорачувам 2-ка.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Без разлика што ќе направи, не ми е јасно зошто му даваат 2.00 на Интер на гости. Мислам здрави и живи да се, така беше и со Каљари. Сега дури и да не фатам, ќе им ги вратам парите од Каљари. Џенова запна и си ја тепа последната, зошто игра со Интер па ризикуваше да влезе во ептен лоша серија. Интер не ја доби Сампдорија и сега мора за да не му избега Милан 4 бода (веројатно Милан ќе го плесне Јуве утре, без навреда, стриктли бизнис.) Минатиот пат со Сампдорија препорачав да не се игра на Интер туку г/г или 3+ (само првото влезе), сега препорачувам 2-ка.

isto mislenje go delam so tebe...samo tie milan ne se znae dali ke gi tepaat juve...na hartija se segde bolje ali ke vidime...inter treba da si ja dade 2jka i toa 0-1 0-2...nema prostor za zaebancija benitez...3ti sme vo bestraga...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Интер 2 Сингл - неможе да се избегне денес да не се игра

Интер 2
Шамрок 2
Бохемианс 1
Зволе или Баерн 1

Ова е добитно

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Еве и уште нешто. Jankovic, Rudolf, Veloso, Palacio, Kharja, Sculli and Palladino have been ruled out because of injuries сите овие се првотимци и мислам а кај Интер и Диего Милито е во комбинација денеска . Мислам дека без проблем ќе излезе 2 а и коефициентов 2.15 неможе да се избегне

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
интер ке ве дупне

--- надополнето ---

Епа братче не е баш за 600 денари туку за една просечна македонска плата:) Ама нема везе ќе се жалиме у другата тема :pos2:
каков коцкар си ти да се замараш и да плачиш.
п.ц главата горе и повеке срека

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
интер ке ве дупне

--- надополнето ---

каков коцкар си ти да се замараш и да плачиш.
п.ц главата горе и повеке срека
:nenene: се замарам со ништо.Ќе паузирам денес со спортска па има и други игри на среќа :)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
бенфика 1 1,25
генова пп х 2,00
баерн минхен 1 1,32
валвјак 1 1,40
камбур 1,45
6,69 коефициент спзгајте пари
п.с интересен коефициент
сингел алтач 1-1 & 3+ 2,51
п.с мозе и да го додадите на ливцето кое ви го написав.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
sto praime so fenerbahce...mutna utakmica e taa...gledam vo istorija imaat dosta 1-2 2-1....aj neka profrci po nekoj sover...jas mislam 2jce denes iako bursa se pojaki...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom