Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Значи и коа официјално мак.ѓ.п. и слога се исфрлени од лигата ние најмлаце ке играме бараж со некоја екипа од 2 лига,иако мислам дека нема капацитет некоја екипа од 2 лига за да не исфрли на тој натпревар ке мора да се собереме над 1000 души бидејки тоа за нас ке биде како финале:toe:.Само со наша помош може да му помогнеме на Вардар а тоа е да го бодриме од трибините.:toe:
Не мислете одма на најлошото....Имаме шанса да сме пред Тетекс(да не играме ние бараж) нормално не треба ни тетекс да играат бараж али да видиме што ќе се случи, а ако се игра бараж тогаш ќе размислуваме за тоа!:toe:

Не мислете одма на најлошото....Имаме шанса да сме пред Тетекс(да не играме ние бараж) нормално не треба ни тетекс да играат бараж али да видиме што ќе се случи, а ако се игра бараж тогаш ќе размислуваме за тоа!:toe:

Изгледа не знаеш дека Тетекс се заслили со прво класни играчи за наша лига :) Немаме никакви шанси со нив. Единствени кои би ни биле на ниво, покрај Милано се Силекс:smir:

Нема теоретски шанси да дојдат Чкембари во Кисела Вода :) Шверцери се друга прикаџзна. Имаат муда, колку и да ги мрзам мора да го признаам тоа :) Лани кога играа со Цементарница дојдоа околу 150 души, иако знае дека има шанси да ги нападнеме (иако не се случи тоа :)). Ако ги вратат во прва лига, и да треба да дојдат на гостување против нас во Кисела Вода, не се сомневам дека ќе го направат тоа :) Ама дали ќе се вратат.... е тоа не сум баш сигурен:vozbud:
:bravo::zver:
Не сакав да ти реплицирам одаман си ставен кај мене на игнор листа ама не можев да се возрджам па да ви кажам и тебе и на кире интер дека вие двата сте најголеми сајбер навивачи на вардар и појаки од вас нема :tapp:
Како заклучи ти дека нема шанси да дојдат Чкембари во кисела вода по што ?ако се дозволи од полиција и клубот баш се знае дека ќе се оди на утакмица
Друго кој имал муда ти бе дете додека :drk:на товите со граѓани ќе страдаш и побарај од модераторите да ти го избришат некако постото оти ја брукаш твојата група а за муда како што велиш ти се гледа кој има а кој нема со самте гостовања во сала од тоа нема поголем ризик за едно гостовање во затворен простор односно сала и правиш глупава споредба на тоа што иделе тие со мудата кај вас на утакица ама не на утакмица со вардар туку со друг тим и ја заборави разликата на тоа дека сте од исти град и треба само неколку километри за да дојдат во поголема бројка
Трето не се палете многу на утакмицата за 10 оти мене како што ми се гледа пак ќе има забрана уште по неделните утакмици ако се обезбеди гостовање :salut:

Не сакав да ти реплицирам одаман си ставен кај мене на игнор листа ама не можев да се возрджам па да ви кажам и тебе и на кире интер дека вие двата сте најголеми сајбер навивачи на вардар и појаки од вас нема :tapp:
Како заклучи ти дека нема шанси да дојдат Чкембари во кисела вода по што ?ако се дозволи од полиција и клубот баш се знае дека ќе се оди на утакмица
Друго кој имал муда ти бе дете додека :drk:на товите со граѓани ќе страдаш и побарај од модераторите да ти го избришат некако постото оти ја брукаш твојата група а за муда како што велиш ти се гледа кој има а кој нема со самте гостовања во сала од тоа нема поголем ризик за едно гостовање во затворен простор односно сала и правиш глупава споредба на тоа што иделе тие со мудата кај вас на утакица ама не на утакмица со вардар туку со друг тим и ја заборави разликата на тоа дека сте од исти град и треба само неколку километри за да дојдат во поголема бројка
Трето не се палете многу на утакмицата за 10 оти мене како што ми се гледа пак ќе има забрана уште по неделните утакмици ако се обезбеди гостовање :salut:
Ако......АЦАБ на утакмица со ВАРДАР-пелистер на Филип 2 ги има повеќе од вас и од нас кај ѓто имаше 3 трибини кога последен пат дојдовте а не пак во кисела вода каде што е 1 трибина и стадинот собира максимум 1000 души...и како ќе ве пуштат?:toe:

Абе удрен не се прај дека си некој навивач коа само на дерби се собирате со Вардар и толку,цел живот сте го јаделе и ке го јадете :toe:

Запирка, запирка, запирка, запирка, запирка, запирка, запирка, запирка...

Во Кисела Вода никогаш немате припарено, ни на Цементарница, ни во Расадник.

Запирка, запирка, запирка, запирка, запирка, запирка, запирка, запирка...

Во Кисела Вода никогаш немате припарено, ни на Цементарница, ни во Расадник.
во цементарница односно на стадион акј нив немаме отидено тоа е точно но кога тие беа прва лига немаа навивачи а колку што знам и сега немаат не е битно требало да се оди секаде за клубот за тоа си во право н ете таму немаме отидено ако играле со таков по слаб тим на времето
За расадник прашај некој што оди на утакмици ќе ти кажи дали имаме отидено или не а ти немој да реплицираш ако не знаеш сега не треба јас да ти држам лекции за тоа кој бил кај бил ама за ова со расадник си голема грешка читај(ИМАМЕ ОТИДЕНО ВО РАСАДНИК НА РАКОМЕТНА УТАКМИЦА ПЕЛИСТЕР-ВАРДАР):salut:

во цементарница односно на стадион акј нив немаме отидено тоа е точно но кога тие беа прва лига немаа навивачи а колку што знам и сега немаат не е битно требало да се оди секаде за клубот за тоа си во право н ете таму немаме отидено ако играле со таков по слаб тим на времето
За расадник прашај некој што оди на утакмици ќе ти кажи дали имаме отидено или не а ти немој да реплицираш ако не знаеш сега не треба јас да ти држам лекции за тоа кој бил кај бил ама за ова со расадник си голема грешка читај(ИМАМЕ ОТИДЕНО ВО РАСАДНИК НА РАКОМЕТНА УТАКМИЦА ПЕЛИСТЕР-ВАРДАР):salut:
Ај бе иди у твој Фан клуб не го дрви овде, со потписот се глеа дека си дете....И нека се избришат последните постови...

Ај бе иди у твој Фан клуб не го дрви овде, со потписот се глеа дека си дете....И нека се избришат последните постови...
Прво јавно да се извинам за :oftopic:на вашата тема ова с први мои постови и секогаш сум ги игнорирал сите што јаделе буреци на овие сајбер навивачи сакав само да му ја кажам ВИСТИНАТА која можеби боли но таа е :toe:
Друго за тоа дете ете ти пиши колку години сум и сигурен сум дека ти си помал од мене и стварно не знам зошто ти смета мојот потпис и сега слободно нека ги избришат моите постови но јас никаде не навредив некој или провоцирав само ми ја кажував вистината и реплицирав како дел од нашата група бидејќи бефме прозвани
ps.со среќа во баражот се надевам дека ќе останете 1лига оти после ќе нема со кој да се караме :smir:

Прво јавно да се извинам за :oftopic:на вашата тема ова с први мои постови и секогаш сум ги игнорирал сите што јаделе буреци на овие сајбер навивачи сакав само да му ја кажам ВИСТИНАТА која можеби боли но таа е :toe:
Друго за тоа дете ете ти пиши колку години сум и сигурен сум дека ти си помал од мене и стварно не знам зошто ти смета мојот потпис и сега слободно нека ги избришат моите постови но јас никаде не навредив некој или провоцирав само ми ја кажував вистината и реплицирав како дел од нашата група бидејќи бефме прозвани
ps.со среќа во баражот се надевам дека ќе останете 1лига оти после ќе нема со кој да се караме :smir:
Па тоа у потписот хари мафија ебано газе:pos2::pos2::pos2:....Не личи дека го напишал човек од 29 години...А тоа bitola capital city of MACEDONIA ти е само science fiction...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Се јави пак бе Битолчанче :vozbud::vozbud:
Сајбер навивачи сме биле ние :pos2::pos2:
Мореее детеее, ти ако имаш 29 години ја со сатар си го сечам куров. За мојата редовност на натпревари нема да ти реплицирам, пошто нити ме знаеш нити пак јас знам кој си ти и колку си му верен на Пелистер :) Ако разлисташ малце по темава за Вардар, ќе видиш дека скоро секој натпревар што поминал од кога е отворена темава, сум го опишал и навивањето и утакмицата :) А ако не сум бил на стадион, како ќе го знаев тоа, ебате буљото. Можеш да сонуваш да оствариш брпј на утакмици колку мене:helou: Нема да ти реплицирам веќе на таа банална тема...
Да се вратиме на второво. Зашто нема да дојдете ако се игра в Кисела Вода???
Од иста причина поради која никој не гостувал во Чаир, од иста причина поради која немате дојдено никогаш во Ѓорче, од иста причина поради која не сте дошле на Цементарница никогаш. Не се прави улаф, нема шанси да дојдете вие на иста трибина со нас:smir: Ко прво нема условци да се организира едно вакво гостување, како второ, нема шанси да си отидете :helou:
И ме насмеа со тој постот кај што си пишал дека не сте иделе во Кисела Вода, заради тоа што они немале навивачи. Дечко на гостоваље за иде за клубот, а не за пртотивничката публика:kesa::back:

ALOO DAJ BE BATELETE GO LEGENDAVA OD BITOLA-GLAVEN GRAD NA MAKEDONIJA :) SO MU DAVATE NA ZNACENJE NEKA ZBORI SO SAKA, SE GLEDA KOJ E SAJBER NAVIAC NEMA POTREBA OD DOKAZUVANJE, TUKU DAJ BOZE DA DOJDAT NA CEMENTARA :vozbud::vozbud::vozbud:

Ај да прашам нешто малку пофудбалско. Дали дојдоа Хрватите во Вардар??? И има ли можност да собереме некој играч на Ѓорче пошто го распуштиле цел тим?? Gokso знам ти секогаш имаш некои подетални информации за играчиве па ако можеш кажи што има ново, пошто информации полесно ќе добијам за некоја екипа од седумнаеста англиска лига, отколку од македонскиве тимови:uvo:

18годишниот Аднан Лимани од милано е на списокот на Ѓорѓи Тодоровски

Ај да прашам нешто малку пофудбалско. Дали дојдоа Хрватите во Вардар??? И има ли можност да собереме некој играч на Ѓорче пошто го распуштиле цел тим?? Gokso знам ти секогаш имаш некои подетални информации за играчиве па ако можеш кажи што има ново, пошто информации полесно ќе добијам за некоја екипа од седумнаеста англиска лига, отколку од македонскиве тимови:uvo:
Па како што знам бевме заинтересирани за Боби Милевски и Милан Илиевски, и уште двајца помлади играчи. Претпоставувам дека ќе дојдат барем до јуни, пошто во спротивно им отидоа уште 3 месеци без официјални натпревари. За Хрватите неам појма. Веројатно и тие ќе дојдат. Само прашање и тие со каков квалитет се, со исклучок на едниот што има играно во Словенија и неколку хрватски прволигаши.
Иначе морам да потенцирам, според еден другар што ја следел пријателската вчера, новите појачања покажале голема неспремност. Немале сили ни 20 минути да изиграат, а камоли за нешто повеќе. Не знам како ќе се ослонуваме на нив, кога на една недела пред почетокот на првенството, тие се тотално неспремни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom