Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ми се исплати ли да мењам нокиа н78-јас за Сони ериксон j10i2? да ги мењам глава за глава ?

http://www.reklama5.mk/Details.aspx...SQn3IXHjIsGpNF1wBi3DFJ8vvZCc/Q5qaFb4 QU49YLM=
ми го нудат овај телефон за замена само шо телефон ќе е, дали може да биде некоја копија? и цената му е ниска или во турција се многу евтини?:toe:

Неможеш да знаеш додека не го видиш/расчепкаш ... сликата не е од телефонот така да неможе да погодиме

Неможеш да знаеш додека не го видиш/расчепкаш ... сликата не е од телефонот така да неможе да погодиме

а како се распознава оригинал од копија? различен ке биде и во маската?

а како се распознава оригинал од копија? различен ке биде и во маската?

Ај маската може и да те излаже, ама расчепкај го софтверот и се ќе ти стане јасно ... ако не си упатен во телефониве до толку тогаш земи си некој со тебе што се разбира

Ај маската може и да те излаже, ама расчепкај го софтверот и се ќе ти стане јасно ... ако не си упатен во телефониве до толку тогаш земи си некој со тебе што се разбира

Па и не се разбирам многу во тие телефони, ако сакаш малку да ми објасниш на што да обрнам внимание можи ќе се снајдам некако?

исклучи го па уклучи го, на н96 мана им е спора работа ако се уклучува повеќе од 1 минута нечини да знаеш, отвори ја камерата види дали има голема резолуција ако е 640х480 значи е кинески и има вга камера, провери тоа се некој општи работи. види дали има вифи и тн.

е сеа јас имам еден проблем, имам самсунг д900и, на екранот имам како мртви пиксели т.е. црни точки, дали е тоа вирус или е до екранчето и може ли да ми каже некој колку би коштало да се смени екранче на д900и. поздрав

исклучи го па уклучи го, на н96 мана им е спора работа ако се уклучува повеќе од 1 минута нечини да знаеш, отвори ја камерата види дали има голема резолуција ако е 640х480 значи е кинески и има вга камера, провери тоа се некој општи работи. види дали има вифи и тн.

е сеа јас имам еден проблем, имам самсунг д900и, на екранот имам како мртви пиксели т.е. црни точки, дали е тоа вирус или е до екранчето и може ли да ми каже некој колку би коштало да се смени екранче на д900и. поздрав

До екранот е да, скап е екранот не верувам дека ќе сакаш да го смениш :)

Jo, имам еден самсунг г800 на кој му го обожавав слајдот. На ветарче се отвараше.
Арно ама вчера почна да се осеќа ко стар телефон да отварам, поради маалце песок и слично.. е сега, денес се напнав и му нанесов лубрикант (ова озбилно:)) и работи совршено. Сега ми чукна, може да му биде нешто? Дека си го сакам, ради фината камери4ка.

:pos:

Од дурекс е бај д веј лубрикантот, квалитетен е.

Имам проблем со Нокиа н95 8 гб. Седев на нет преку wireless и ми влезе вирус најверојатно :( Ми се отвори прозорче како за симињање го изгасив(прозорчето) пак ми се отвори и ми се појави бел екран се блокираше моб . Го рестартирав се најнормално си се уклучи али немам wireless. На позадина ја нема иконата, а кога одам преку Tool/Wlan ми вика Систем ерор... Како да го направам ?:)

јас имам проблем со nokia 6303c не ми работеше camera i bluetooth земав да ја flashuvam стигна до некаде ми покажа дека врската е прекината и не сака повеке сега не можам ни да ја вклучам ништо ако има некое решение pls.

Имам проблем со Нокиа н95 8 гб. Седев на нет преку wireless и ми влезе вирус најверојатно :( Ми се отвори прозорче како за симињање го изгасив(прозорчето) пак ми се отвори и ми се појави бел екран се блокираше моб . Го рестартирав се најнормално си се уклучи али немам wireless. На позадина ја нема иконата, а кога одам преку Tool/Wlan ми вика Систем ерор... Како да го направам ?:)

*#7370#

Planiram da si zimam utre n8 no citajki po net vidov deka ima nekoi problemi so AMOLED-ot.. Necro kolku e seriozen problemov i dali ima care.
btw za nova nokia zboruvame.?

Ќе може ли некој во најбрзо време сега да ми каже некое изврсно телефонче до 7200 ден? Со камера по можност од 3.2 мегапиксели!

--- надополнето ---

Си купив од 120 евра едно ериксонче али сеа да прашам колку пари земаат од едно најавување на фб и користење интернет?

--- надополнето ---

Колку кошта мобилниот интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom